27 Ιουν 2018

Ο Αλέγκρι… τρίβει τα χέρια του με όσα γίνονται στο Μουντιάλ

Το Μουντιάλ 2018 εξελίσσεται με τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει γράψει το σενάριο ο... Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Για τη Γιουβέντους διαχρονικά είναι ευχή και κατάρα το γεγονός ότι έχει πολλούς διεθνείς στο ρόστερ της. Από τη μία έτσι πρέπει, από την άλλη όταν έρχονται τα καλοκαίρια με Μουντιάλ, Euro ή Κόπα Αμέρικα, έρχονται και τα ζόρια γιατί οι περισσότεροι παίκτες δεν ξεκουράζονται όσο πρέπει.

Φέτος, όπως φαίνεται, τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά...

- Οι Ιταλοί διεθνείς θα ξεκουραστούν όσο θέλουν αφού δεν πήγαν καν στο Μουντιάλ.
- Ο Σέζνι επιστρέφει πρόωρα στην πατρίδα του αφού η Πολωνία αποκλείστηκε από τον όμιλο.
- Ο Μεχντί Μπενάτια δεν πρόλαβε να κουραστεί αφού το Μαρόκο αποκλείστηκε από τον όμιλο.
- Ο Αλεξ Σάντρο δεν είναι στην αποστολή της Βραζιλίας ενώ ο Ντάγκλας Κόστα μπορεί να μην αγωνιστεί σε άλλο ματς λόγω μυικού τραυματισμού (έχει άπλετο χρόνο για να αποθεραπευθεί).
- Ο Σάμι Κεντίρα είναι ξεκούραστος αφού η Γερμανία, αν είναι δυνατόν, αποκλείστηκε από τον όμιλο! Ο Εμρέ Τσαν δεν ήταν στην αποστολή λόγω τραυματισμού.
- Οι Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα συνεχίζουν με την Αργεντινή αλλά κανείς εκ των δύο δεν είναι, κακώς αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, βασική επιλογή.


Ποιοι απέμειναν;

Ο Μπετανκούρ με την Ουρουγουάη, ο Κουαδράδο με την Κολομβία, ο Ματουιντί με τη Γαλλία και οι Μάντζουκιτς-Πιάτσα με την Κροατία. Μικρές οι «απώλειες» δηλαδή, ενώ στην περίπτωση του Πιάτσα καλό θα είναι να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο, είτε για να βρει εντελώς τα πατήματα του είτε για να πουληθεί με περισσότερα λεφτά.

Με λίγα λόγια, το Μουντιάλ 2018 μπορεί να μην έχει τη μαγεία άλλων, αλλά για τον Αλέγκρι και τη Γιουβέντους συνεχίζεται με... μαγικό τρόπο.


2 σχόλια:

  1. Θετικο επισης οι μέτριες εμφανίσεις του σάβιτσ και ο αποκλεισμός της Σερβίας που έχουν ως αποτέλεσμα να μην εκτοξευθεί ακόμη περισσότερο η τιμή του σέρβου μέσου...νοουμένου πάντοτε πως αποτελεί όντως μεταγραφικό στόχο της ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μπεντακουρ δείχνει ότι μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στα χαφ ίσως η μεταγραφή που ψάχνουμε στα χαφ να είναι εσωτερική
    Ματουιντι δεν πολύ παίζει κουαδραδο παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο
    Μαντζουκιτς πιατσα στα ρηχά αν και έχει εξαιρετική ομάδα η Κροατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή