24 Ιουν 2018

«Θα ήταν υπέροχο, πριν πεθάνω, να μπορώ να πω ότι είμαι ο μεγαλύτερος μικρομέτοχος της Γιουβέντους…»

Ο άνθρωπος που παρουσιάζεται σαν βασικός υποψήφιος για να αγοράσει τη Μίλαν, δηλώνει πιστός οπαδός της Γιουβέντους και αποθεώνει την οικογένεια Ανιέλι.

Στους ροσονέρι αναμένονται εξελίξεις γενικά, αφού αύριο Δευτέρα αναμένεται η απόφαση της UEFA και ο ιταλικός Τύπος φοβάται ότι θα είναι αποκλεισμός από την Ευρώπη για ένα ή δύο χρόνια, συν ένα καλό πρόστιμο.

Κάτι τέτοιο θα φέρει αλλαγές και ήδη παρουσιάζεται από τη Gazzetta dello Sport σαν βασικός υποψήφιος για να αγοράσει την ομάδα ο Ιταλός επιχειρηματίας Ρόκο Κομισό, ο οποίος πήγε στις ΗΠΑ στα 12 του χρόνια και κατάφερε να φτιάξει μια πολύ μεγάλη περιουσία, η οποία υπολογίζεται στα 4,5 δισ. δολάρια.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει το σενάριο για τη Μίλαν ενώ σε δηλώσεις του έχει πει ότι στο παρελθόν του πρότειναν να αγοράσει διάφορες ιταλικές ομάδες, χωρίς όμως να γίνει κάτι τέτοιο, εξηγώντας ο ίδιος το γιατί.


«Ξέρετε γιατί απέρριψα αυτές τις προτάσεις που είχα;», είπε ο ίδιος στο «We the Italians», εξηγώντας: «Επειδή είμαι πιστός οπαδός της Γιουβέντους από μικρό παιδί. Γνώρισα τους Ανιέλι, τους ιδιοκτήτες της Γιούβε, αλλά ειλικρινά δε χρειάζονται τα λεφτά μου. Η πρόταση μου προς τη Γιουβέντους δεν ήταν να αγοράσω την ομάδα. Ηθελα να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει ο Καντάφι, ο οποίος είχε αγοράσει ένα κομμάτι της Γιουβέντους πριν 20-30 χρόνια».

Και καταλήγει το υποψήφιο νέο αφεντικό της Μίλαν: «Ειλικρινά θα ήταν υπέροχο, πριν πεθάνω, να μπορώ να πω ότι είμαι ο μεγαλύτερος μικρομέτοχος της Γιουβέντους. Δεν ήθελα τρέξω το κλαμπ γιατί πιστεύω ότι οι Ανιέλι είναι φαινόμενα πραγματικά, έχουν κάνει σπουδαία δουλειά έχοντας τη Γιούβε ως ένα από τα τοπ κλαμπ του κόσμου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου