Σελίδες

Εξελίξεις για δύο παίκτες που έχουν ακουστεί και για τη Γιούβε

Οι εξελίξεις γύρω από τους Μάρκο Βεράτι και Ματέο Κόβατσιτς μπορεί και να ενδιαφέρουν τη Γιουβέντους.

Με τα σενάρια περί πώλησης του Μίραλεμ Πιάνιτς να παίζουν τις τελευταίες μέρες, αν και δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση από τους μπιανκονέρι ή τον Βόσνιο χαφ, είναι λογικό οι Ιταλοί να ασχολούνται με ό,τι είδηση μπορεί να υπάρχει σχετικά με μέσους που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τη Γιούβε.

Δύο από αυτούς είναι οι Βεράτι και Κόβατσιτς, για τους οποίους υπάρχουν νέα. Σε ό,τι αφορά τον Ιταλό, δημοσιεύματα σε Γαλλία και Ισπανία τον θέλουν να μη θεωρείται αναντικατάστατος από τον Τόμας Τούχελ, πράγμα που σημαίνει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να δεχθεί να τον πουλήσει με τη σωστή πρόταση. Ποια μπορεί να είναι αυτή, πάντως, δεν αναφέρεται σε κανένα δημοσίευμα.


Σε ό,τι αφορά τον Κόβατσιτς, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, υπό την έννοια πως ο ίδιος ο Κροάτης χαφ δήλωσε ότι θέλει να παίζει περισσότερο και γι' αυτό πιστεύει ότι η λύση είναι το να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα σημειώνουμε, προς το παρόν, αυτά και για τους δύο και θα δούμε προσεχώς αν είναι νέα που απασχολούν τη Γιουβέντους ή όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...