2 Ιουν 2018

Δεν έχει καταβληθεί η ρήτρα απόκτησης του Ντάγκλας Κόστα

Η σεζόν τελείωσε και η Γιουβέντους δεν έχει καταβάλει ακόμη τη ρήτρα απόκτησης του Ντάγκλας Κόστα. Υπάρχει λόγος ανησυχίας;

Οι μπιανκονέρι έκλεισαν όπως έπρεπε το 2017-18 με την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου νταμπλ, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να είναι το κεντρικό πρόσωπο στα πανηγυρικά πρωτοσέλιδα των ημερών. Δικαιολογημένα, αφού έκλεισε... πετώντας τη σεζόν και άφησε υποσχέσεις για του χρόνου.

Παρ' όλα αυτά, η Γιούβε ακόμη δεν έχει προχωρήσει στην απόκτηση του, αν και θα περίμενε κανείς ότι θα είχε κλείσει ήδη το θέμα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι υπάρχει και κάποιο πρόβλημα. Οι σχέσεις με την Μπάγερν Μονάχου, άλλωστε, είναι άριστες και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει το deal.

Πριν μία-δύο εβδομάδες, υπενθυμίζουμε, στην Αγγλία γράφτηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 85 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους, αλλά ούτε το ενδιαφέρον των Αγγλων επηρεάζει σε κάτι την απόκτηση του. Για να γίνει πρόταση προς τη Γιούβε, άλλωστε, θα πρέπει να ανήκει σε αυτή ο παίκτης και έτσι θα γίνει.


Πάντως, το θέμα της αγοράς του ποδοσφαιριστής θεωρείται πως θα προχωρήσει και δεν έχει κλείσει καθαρά για λογιστικούς λόγους. Για να εκταμιευτεί το ποσό τη στιγμή που θέλει η διοίκηση της Γιούβε. Εκτός, πια, κι αν είναι το καλοκαίρι που οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι θα κάνουν πράγματα που δεν φανταζόταν κανείς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου