17 Ιουν 2018

Η ποδοσφαιρική συμβουλή που έδωσε ο πατέρας του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο γιο του

Ο πατέρας του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς τον συμβουλεύει να υπογράψει στη Γιουβέντους.

Ο Σέρβος χαφ, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, είναι ένας μεγάλος στόχος των μπιανκονέρι, οι οποίοι έχουν για σύμμαχο σε αυτή την υπόθεση τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκολα Μιλίνκοβιτς έκανε δηλώσεις στην Tuttosport και στην ερώτηση για τη Γιούβε και πώς βλέπει το ενδιαφέρον για τον γιο του, έδωσε την εξής απάντηση...

«Πολύ καλό, του το έχω πει κι εγώ αρκετές φορές, η Γιουβέντους θα ήταν η ιδανική, η τέλεια ομάδα για αυτόν. Στο Τορίνο, σε ένα μεγάλο κλαμπ με τόσους τίτλους, μια ομάδα που κυριαρχεί για χρόνια, θα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί κι άλλο και να ωριμάσει όσο πρέπει», είπε αρχικά και πρόσθεσε.


«Επειτα από τρία χρόνια στη Ρώμη ο Σεργκέι ξέρει τέλεια το ιταλικό πρωτάθλημα, έχει προσαρμοστεί τέλεια, μιλάει καλά και την ιταλική γλώσσα. Και με συμπαίκτες όπως ο Ντιμπάλα, ο Ντάγκλας Κόστα και οι υπόλοιποι, θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το Champions League, αφού η Γιούβε πάντα προχωράει πολύ».

2 σχόλια:

  1. Μακριά. Δεν υπάρχει Σέρβος να κοστίζει τόσα λεφτά που ζητούν. Ούτε 40 γιαυτόν. Τον είδαμε και σήμερα, τίποτα ιδιαίτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειπε κι άλλα στην συνέντευξη,όπως ότι είναι μικρός και μπορεί να πάει τώρα Γιουβε και σε στα 25 του στην Ρεάλ....
    Οπότε....ο νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή