15 Ιουν 2018

Το κλίμα στα μεταγραφικά της Γιουβέντους

Μία περίεργη, αλλά και φυσιολογική παράλληλα, ηρεμία επικρατεί στα μεταγραφικά και αυτό αφορά τους πάντες.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέα Φαβίλι σήμερα. Το σημειώνουμε ασφαλώς αλλά δεν είναι και κάποια βόμβα που επηρεάζει την ψυχολογική κατάσταση οποιουδήποτε ή τις ισορροπίες στην ομάδα.

Γενικά, μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά παραμένουν τέτοια. Το κλίμα που υπάρχει, γενικά, είναι ότι η Γιούβε έχει ανοιχτά μέτωπα και ότι μπορεί να υπάρξουν από μικρές ως και μεγάλες και θεαματικές αλλαγές στο ρόστερ.

Αυτό το κλίμα και αυτή η αίσθηση, δεν υπάρχει μόνο για τους μπιανκονέρι, αλλά γενικά στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής, για παράδειγμα, καμία ομάδα δεν έχει κάνει τη μεγάλη μεταγραφή που να αλλάζει δεδομένα. Κι ας υπάρχει κι εκεί, γενικά στην Ευρώπη δηλαδή, η αίσθηση ότι θα υπάρξουν κάποιες μεγάλες αλλαγές.


Ολη αυτή η αναμονή, όμως, είναι φυσιολογική. Και είναι φυσιολογική επειδή έχουμε Μουντιάλ. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις τα μεταγραφικά πάνε πιο πίσω αφού οι ομάδες που σκοπεύουν να πουλήσουν περιμένουν τους αγώνες για να δουν αν θα ανεβάσουν τις τιμές, οπότε η συμβουλή προς όλους είναι μία: Υπομονή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου