25 Ιουν 2018

Το εξωπραγματικό σενάριο για Μαρσιάλ, η δήλωση του Πογκμπά και η απόφαση να μην κινηθεί η Μάντσεστερ για στόχο της Γιούβε

Τρία διαφορετικά ρεπορτάζ που έχουν ή μπορεί να έχουν σχέση με τη Γιουβέντους έγραψαν σήμερα οι Αγγλοι, χωρίς κανείς να ξέρει τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Το πρώτο ρεπορτάζ, το οποίο έχει άμεση αναφορά στη Γιούβε, μπορεί να χαρακτηριστεί και... εντυπωσιακό. Οχι απαραίτητα με την καλή έννοια, αφού το ποσό που αναφέρουν μοιάζει εκτός λογικής. Συγκεκριμένα, στη Daily Mirror έγραψαν ότι οι μπιανκονέρι τα έχουν βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αντονι Μαρσιάλ, το όνομα του οποίου παίζει φέτος για τη Γιούβε, με το ποσό των... 90 εκατ. ευρώ! Μας φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να δώσει τόσα λεφτά ο Μπέπε Μαρότα, πάντως, για παίκτη που έχει μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη.

Το δεύτερο ρεπορτάζ αφορά στις μεταγραφικές σκέψεις της Γιουνάιτεντ, αφού στην Αγγλία σήμερα γράφουν ότι η ομάδα του Μάντσεστερ δε θα κάνει τελικά πρόταση στη Λάτσιο για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, στοχεύοντας αλλού. Αν αυτό ισχύει, τότε μπορούμε να πούμε -αν υποθέσουμε ότι η Γιουβέντους όντως ενδιαφέρεται- ότι είναι πλέον ένας αντίπαλος λιγότερος στη διεκδίκηση του Σέρβου χαφ.


Το τρίτο ρεπορτάζ σχετίζεται κι αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα τον Πολ Πογκμπά. Εδώ, για να είμαστε ακριβείς, δεν είναι βασικά ρεπορτάζ, αλλά δηλώσεις του Γάλλου χαφ, στις οποίες παραδέχεται ότι έχει κάποια θέματα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Με βάση το συμβόλαιο μου, ναι. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις όμως...». Με δεδομένο ότι έχει παίξει σενάριο επιστροφής του Πογκμπά στη Γιουβέντους, απλά το αναφέρουμε και θα δούμε εν καιρώ αν απασχολεί ή όχι τους μπιανκονέρι ο Γάλλος.


2 σχόλια:

  1. Μακάρι να γυρίσει ο πογκμπα
    Αλλά και μόνο που λένε 90 εκ τον μαρσιαλ άκυρα τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η Γιουβε ήθελε τον Πογκμπα πίσω θα είχε ενεργοποιήσει την ρήτρα στο συμβόλαιό του, ο Μοντζι είχε πει ότι το κενό του άνετα καλυβεται με έναν παίχτη σαν το Ερερα πράγμα που σημαίνει ότι ο φιλότιμος με λεφτά αισθήματα πογκμπα ειχε πιάσει ταβάνι, λογικά η Γιουναιτεντ απέσυρε το ενδιαφέρον της από τον Σαβιτς επειδή θέλει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον πογκμπα, δεν θέλει να τον χάσει με μονο 60 εκατ. Και λόγο των προχωρημενων σχέσεων μεταξύ Γιουβέντους και Γιουναιτεντ... Ο πογκπα κάποια στιγμή θα παει Ρεαλ ή Μπαρτσελονα και μετα τα 29 Γιουβέντους

    ΑπάντησηΔιαγραφή