11 Ιουν 2018

Ενας θρύλος του ποδοσφαίρου στηρίζει τον Ιγκουαΐν που ψάχνει… στηρίγματα

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ετοιμάζεται για το Μουντιάλ μέσα σε ένα περίεργο κλίμα, αλλά με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα δίπλα του 100%.

Δεν είναι κρυφό ότι οι συμπατριώτες του δεν το λατρεύουν κιόλας, μετά τις χαμένες ευκαιρίες στους τελικούς και βασικά εκείνη στο Μουντιάλ του 2014. Δεν είναι κρυφό, επίσης, ότι το μέλλον του στη Γιουβέντους είναι αβέβαιο, αφού υπάρχουν διάφορα σενάρια πώλησης του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Ιγκουαΐν ετοιμάζεται για την, πιθανότατα, τελευταία μεγάλη διοργάνωση με την Αργεντινή και έχει ένα πολύ δυνατό υποστηρικτή, στο δίλημμα Ιγκουαΐν/Αγουέρο που φέρεται να υπάρχει για την αρχική 11άδα.

Ο Μπατιστούτα έχει εκφράσει κι άλλες φορές τη στήριξη του στον Ιγκουαΐν και το ίδιο έκανε και τώρα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.


«Το μοναδικό Νο 9 που έχουμε είναι ο Ιγκουαΐν. Ενα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός φορ είναι αυτό του να ξέρει να προσαρμόζεται στους συμπαίκτες του και ο Γκονσάλο το κάνει αυτό πολύ καλά, ακόμη κι αν έτσι κινδυνεύει να σκοράρει λιγότερο, γιατί πρώτα από όλα θέλει τη νίκη της ομάδας. Μέχρι τώρα του έχει λείψει απλά λίγη τύχη...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου