4 Ιουν 2018

Η αγωνιστική αιτία που ο Αλέγκρι θέλει κάποιον άλλον στη θέση του Ιγκουαΐν

Η La Stampa γράφει τον αγωνιστικό λόγο για τον οποίο ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Οπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι, οι μπιανκονέρι είναι θετικοί στο να πουλήσουν τον Αργεντίνο φορ με 60 εκατ. ευρώ, ποσό που θα τους επιτρέψει να κάνουν και break even σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι και τα 90 εκατ. ευρώ που χρειάστηκαν για την απόκτηση του.

Η πιθανή αποχώρηση του Ιγκουαΐν, όμως, δεν αφορά αποκλειστικά το οικονομικό αλλά και το αγωνιστικό. Συγκεκριμένα, η La Stampa επιβεβαιώνει ότι υπάρχει θέμα ανάμεσα στον Αργεντίνο και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά όχι επειδή ο προπονητής τον άφησε εκτός 11άδας στον τελικό του Κόπα Ιτάλια, όπως γράφτηκε πριν λίγες μέρες.


Το πρόβλημα, γράφει η La Stampa, είναι ότι ο Μαξ θέλει ένα πιο γρήγορο φορ στην ομάδα της νέας σεζόν, αφού η ταχύτητα προφανώς θα είναι βασικό χαρακτηριστικό της ειδικά μπροστά με Ντάγκλας Κόστα, Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι.


2 σχόλια:

  1. Πρώτον, πρέπει να αξιοποιηθεί ο Μπερναντέσκι, που είναι από τους λίγους μπαλαδόρους στην Ιταλία. Δεύτερον, θα πρέπει να βρεθεί ένας ακόμη καλύτερος του Ιγκουαιν στην περίπτωση που φύγει. Και αυτός πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά του Ιγκουαίν, δηλαδή να σκοτώνει την αντίπαλη άμυνα χωρίς πολλά πολλά. Δηλαδή, κάτι σε Καβάνι. Ο Μοράτα είναι πολύ καλός, αλλά ερωτηματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος συνοπαδε. ειδικα απο τον Μπερναρντεσκι εγω περιμενω πολλα.

      Διαγραφή