19 Ιουν 2018

Δουλεύεται έκπληξη με Κεντίρα

Ο Σάμι Κεντίρα συζητάει με τη Γιουβέντους για ανανέωση του συμβολαίου του, οπότε ας δούμε πώς πάει να διαμορφωθεί η κατάσταση στο κέντρο.

Ο Γερμανός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019 και τους προηγούμενους μήνες καθώς τελείωνε η σεζόν, υπήρχε η αίσθηση ότι θα αποχωρήσει. Υπήρχαν και σενάρια για ΗΠΑ ή για Αγγλία στη συνέχεια, αλλά τώρα το Sky Italia υποστηρίζει ότι γίνονται συζητήσεις με τον μάνατζερ του για ανανέωση.

Υποθέτοντας επομένως ότι ο Κεντίρα θα είναι στην ομάδα τη νέα σεζόν, εκτός κι αν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση και βγει προς πώληση, ας δούμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα στη μεσαία γραμμή...

Ο Στουράρο θεωρείται τελειωμένος, ο Μαρκίζιο είναι ερωτηματικό (δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως οδεύει κι αυτός προς αποχώρηση), ο Ασαμόα που θα μπορούσε να παίξει εκεί, έφυγε. Μένουν -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- ο Πιάνιτς, ο Ματουιντί, ο Μπετανκούρ και ο Κεντίρα.


Εχει έρθει, θα είναι και επίσημο σε δύο-τρεις μέρες, ο Εμρέ Τσαν και αναζητούνται ακόμη δύο. Αυτοί οι δύο θα πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που φεύγουν και ειδικά ο ένας θα πρέπει να είναι και παικταράς. Σε διαφορετική περίπτωση, ναι μεν μπορεί να είσαι βελτιωμένος συνολικά, αλλά θα είναι αρκετή αυτή η αύξηση ποιότητας για να κάνει τη διαφορά;


2 σχόλια:

  1. Εννοείται ότι πρέπει να μείνει πολύ καλές και κυρίως σταθερές αποδόσεις σε ένα κέντρο με σκαμπανευασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την γνώμη μου πρέπει να φυγει. Γερασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή