1 Ιουν 2018

Πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα με την υπόθεση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Μετά τα σημερινά ρεπορτάζ για την πρώτη πρόταση προς τη Λάτσιο για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ας δούμε τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η La Repubblica έγραψε ότι η Γιουβέντους πρόσφερε 80 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο αλλά η απάντηση ήταν αρνητική, με την ομάδα της Ρώμης όμως να εκφράζει με τη σειρά της το ενδιαφέρον για τον Μάρκο Πιάτσα. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το επιβεβαιώνει και η Gazzetta dello Sport, η οποία παρουσίασε και το πώς έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής.

Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το μήνυμα της Γιούβε προς τη Λάτσιο ήταν ότι μπορεί να γίνει συζήτηση με βάση τα 80 εκατ. ευρώ και την είσοδο παικτών στο deal, προκειμένου αυτό το ποσό να ανέβει με αυτό τον τρόπο. Πόσο να ανέβει; Να φτάσει, με την είσοδο ενός ή και παραπάνω παικτών, στα 120 εκατ. ευρώ που θέλουν οι λατσιάλι.

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή, παρά τα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες, αυτή η πρόταση των μπιανκονέρι -σημειώνει η Gazzetta dello Sport- είναι η μόνη που έχει γίνει προς τη Λάτσιο, άρα ο Μπέπε Μαρότα δεν έχει λόγο να προσφέρει άμεσα περισσότερα στον Κλαούντιο Λοτίτο.


Θα ανέβει στη συνέχεια; Αρκετά πιθανό, αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να έχει ζητήσει... με τρέλα τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ενώ και στη διοίκηση αντιλαμβάνονται ότι μια τέτοια μεταγραφή θα ανέβαζε τη Γιουβέντους όχι μόνο αγωνιστικά.

Οπως και να έχει, καταλήγει η εφημερίδα, η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαστε μόνο στην αρχή της υπόθεσης Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αλλά από το Τορίνο φρόντισαν να δείξουν τις διαθέσεις τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου