Σελίδες

Γέφυρες για την επιστροφή Πογκμπά ρίχνει ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θέλει να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Πολ Πογκμπά και γι' αυτό τον καλεί να επιστρέψει στη Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος με τον Γάλλο έγιναν φίλοι στη σεζόν που έπαιξαν μαζί στους μπιανκονέρι και παραμένουν τέτοιο παρά το γεγονός ότι είναι χώρια αυτή τη διετία.

Διάφορα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει, πάντως, θέλουν τον Πογκμπά να σκέφτεται την αποχώρηση του από τη Γιουνάιτεντ και ακόμη και την επιστροφή του στη Γιούβε, με τον Ντιμπάλα να τον καλεί να επιστρέψει μέσω δηλώσεων του.


«Διατήρησα μια καλή σχέση με τον Πολ ακόμη και μετά την αποχώρηση του για την Αγγλία. Ενιωθα καλά μαζί του στο γήπεδο, τα βρίσκαμε πολύ καλά, ενώ τα πηγαίναμε μια χαρά και εκτός γηπέδου» είπε αρχικά ο Αργεντίνος και πρόσθεσε: «Το να ακούω ότι μπορεί να επιστρέψει με κάνει πολύ χαρούμενο, αγωνιστικά αλλά και για τη φιλία μας. Θα σταματήσουμε τις βιντεοκλήσεις και θα προπονούμαστε ξανά μαζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...