16 Ιουν 2018

Παίκτης της Μπάγερν συνδέεται πάλι με τη Γιούβε

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Ντανιέλε Ρουγκάνι και μια δήλωση του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε επαναφέρουν στο προσκήνιο τα σενάρια για παίκτη της Μπάγερν Μονάχου.

Οι τελευταίες πληροφορίες των Ιταλών δημοσιογράφων θέλουν την Τσέλσι να ετοιμάζει πρόταση προς τη Γιουβέντους για τον Ρουγκάνι, έπειτα από υπόδειξη του Μαουρίτσιο Σάρι που είναι κοντά στο να αναλάβει τους Λονδρέζους.

Αν υποθέσουμε ότι οι Αγγλοι θα δώσουν, για παράδειγμα, τα 40 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει ορίσει σαν τιμή πώλησης του Ρουγκάνι η Γιούβε, είναι ξεκάθαρο ότι στο Τορίνο θα πρέπει να πάρουν κεντρικό αμυντικό.


Και σε αυτό το σημείο, η Mediaset αναφέρει στον Ζερόμ Μπόατενγκ που θέλει να φύγει από τη Μπάγερν, με τον Ρουμενίνγκε να κάνει άνοιγμα για το ενδεχόμενο μεταγραφής, αν έρθει η σωστή πρόταση, πριν δύο μέρες.

Και με δεδομένες τις άριστες σχέσεις ανάμεσα σε Γιουβέντους και Βαυαρούς, η Mediaset πιστεύει ότι θα γίνει πρόταση για τον Μπόατενγκ ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάνε, συμπληρώνουμε εμείς, την περίπτωση του Ματίς Ντε Λιχτ του Αγιαξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου