2 Ιουν 2018

Οι 3 που έχουν φύγει ήδη από τη Γιούβε

Τέλος εποχής για τρεις ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους που ουσιαστικά δεν ανήκουν στο σύλλογο και απομένει το τυπικό της υπόθεσης.

Εκτός των πιθανών πωλήσεων που μπορεί να κάνουν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας, υπάρχουν τρεις παίκτες που δε θα δούμε στην ενδεκάδα ή στις αποστολές της ομάδας την ερχόμενη περίοδο.

Αρχή γίνεται με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και η συνέχεια δίνεται με δύο παίκτες στις πλάγιες γραμμές της ομάδας. Στέφαν Λιχτστάινερ και Κβάντο Ασαμόα αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και τους οπαδούς.

Και οι τρεις θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, φεύγοντας ως ελεύθεροι. Για τον Μπουφόν η πιο δυνατή φήμη, κάποιοι το θεωρούν σίγουρο, είναι η μεταγραφή του στην Παρί. Ο Ιταλός γκολκίπερ σταμάτησε από τη Γιούβε αλλά όχι από το ποδόσφαιρο. Και όλα δείχνουν πως πάει Παρίσι, εκτός κι αν ο ίδιος ετοιμάζει κάτι άλλο και φέρει τα πάνω-κάτω. Η αλήθεια είναι πως οι Γουβεντίνοι παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα.


Ο Ελβετός πάει στο Λονδίνο και την Αρσεναλ και ο Γκανέζος λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Τορίνο, στο Μιλάνο και την Ιντερ. Και οι τρεις τους πρόσφεραν στην ομάδα, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του και την ιστορία του. Και οι τρεις επέλεξαν να αλλάξουν παραστάσεις, συνεχίζοντας κάπου αλλού την ποδοσφαιρική τους περιπέτεια.

Το σίγουρο είναι πως του χρόνου, κάποια στιγμή μετά από τη συνήθεια τόσων ετών, όλο και κάποιος θα πει «ρίξε ρε Μαξ τον Λιχτστάινερ στο ματς» ή «παίζει ο Τζίτζι ή θα ξεκουραστεί για το Champions Lerague;». Ούτε ο Λιχταστάινερ θα είναι εκεί, ούτε ο Ασαμόα. Πόσω μάλλον ο Τζίτζι…


1 σχόλιο:

  1. Σειρά να πάρει ο μπετατζής στουραρο. Τότε θα ησυχάσω αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή