6 Ιουν 2018

«Η Γιούβε συμπεριφέρθηκε στον Μαρκίζιο σαν να είναι ένας από τους τελευταίους μέσους της, θα δούμε…»

Μπορεί να μην το λέει ευθέως ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, αλλά υπάρχει θέμα με την παραμονή του.

Επί μήνες ο Ιταλός χαφ παρουσιάζεται σαν αβέβαιος για την παραμονή του, αν και ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να παραμείνει. Δεν λένε το ίδιο όμως, ή μάλλον φροντίζουν να δείχνουν ότι υπάρχει θέμα, οι δικοί του άνθρωποι.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαμε τα ποσταρίσματα της συζύγου του στα social media με μπηχτές κατά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τώρα ήταν η σειρά του πατέρα του και παράλληλα μάνατζερ του, Στέφανο Μαρκίζιο.

«Δεν ξέρω ποιος έβγαλε τις φήμες για τη Μονακό. Τι να σχολιάσω; Τον έχουν στείλει σε όλες τις ομάδες του κόσμου ως τώρα, δεν υπάρχει τίποτα νέο», είπε αρχικά και στη συνέχεια εξέφρασε παράπονα.


«Η ελπίδα του είναι να παραμείνει στη Γιουβέντους, αυτό θέλει, αλλά η Γιούβε του συμπεριφέρθηκε σαν να είναι ένας από τους τελευταίους μέσους της, θα δούμε αν η ομάδα θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές. Αν ναι, θα πράξουμε κι εμείς αναλόγως. Δεν υπάρχουν πάντως προθεσμίες ή κάτι τέτοιο. Ο Κλαούντιο έχει συμβόλαιο και δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο».


2 σχόλια:

  1. Ο Μαρκίζιο, ένας από τους πιο ποιοτικούς παίχτες της Ιταλίας και μπαλαδόρος όσο λίγοι φέτος έμεινε έξω από πολλά παιχνίδια. Εντάξει, μπαίνει στα 33, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μένει έξω αυτός και να παίζει το κριάρι ο Ματρουιντί ή ακόμη και ο Κεντίρα ή οποιοσδήποτε άλλος. Με την αποχώρηση του Πογκμπά και τον παραμερισμό του Μαρκίζιο η ομάδα έχει χάσει σε τέχνη και ποιότητα. Μπορεί η ταχύτητα του Κόστα να είναι αδιανόητη, αλλά πάντα χρειάζονται και οι παίχτες που μιλάνε στην μπάλα και το μυαλό δουλεύει πιο γρήγορα από τα πόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον συμπεριφέρθηκε η Γιούβε έτσι βέβαια. Λάθος του προπονητή είναι. Όταν προτιμάει να βάζει το Κριαρι στουραρο σημαίνει απλά ή ότι είναι τυφλός ή δεν τον γουστάρει. Άνετα έπαιζε βασικός από τότε που χάλασε το τρίο Βινταλ, Πογκμπά, Πίρλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή