29 Ιουν 2018

Αρχισαν τα όργανα για τα ακριβά διαρκείας της Γιουβέντους

Η La Stampa έγραψε για τα εισιτήρια διαρκείας, η Γιουβέντους έκανε ανακοίνωση για τις 4 Ιουλίου και οι οπαδοί αντιδρούν για τις τιμές.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας της οικογένειας Ανιέλι δεν ήταν τυχαίο τελικά, αφού την ίδια μέρα ήρθε και η ανακοίνωση της Γιούβε. Σύμφωνα με αυτή, από τις 4 Ιουλίου θα αρχίσει η διαδικασία ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους, με την αύξηση των τιμών όμως, τις οποίες προαναφέραμε στο κομμάτι για το δημοσίευμα της La Stampa, να προκαλούν αντιδράσεις (Διαβάστε το θέμα: Γιατί η Γιουβέντους δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα νέα διαρκείας; Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος).

Είτε μπει κάποιος σε οπαδικά φόρουμ, είτε δει τι γράφεται στα social media, είτε διαβάσει τα σχόλια στις ιταλικές ιστοσελίδες, μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει εκνευρισμός για τη νέα αύξηση. Η Tuttosport, μάλιστα, στην ιστοσελίδα της έχει πρώτο θέμα τα διαρκείας, καλώντας τους οπαδούς να γράψουν την άποψη τους.

Και αυτά που γράφουν είναι ότι θα πρέπει η Γιούβε να αντιληφθεί ότι η οικονομική κατάσταση στην Ιταλία δεν επιτρέπει στον κόσμο να δίνει, για παράδειγμα, περισσότερα από 500 ευρώ για την curva. Αυτό που γίνεται με την αύξηση των τιμών όμως, όπως επισημαίνουν κάποιοι άλλοι, είναι μάλλον φυσικό ακόλουθο της χωρητικότητας του γηπέδου.


Μικρότερες -σε σχέση με το Ντέλε Αλπι- οι θέσεις, άρα μεγαλύτερες οι τιμές, γιατί όλοι θέλουν να προλάβουν θέση. Κι όταν η Γιουβέντους βλέπει συνεχώς sold out στα διαρκείας ή στο κάθε ματς ξεχωριστά, τόσο θα ανεβαίνουν και οι τιμές... Τουλάχιστον, όπως γράφουν κάποιοι, ας φροντίσουν να κατακτήσουν επιτέλους το Champions League, για να είναι μετά δικαιολογημένη οποιαδήποτε αύξηση κάνουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου