17 Ιουν 2018

Το Don Balon χτύπησε και πάλι με θέμα για τον Ντιμπάλα

Μπορεί να μη δικαιώνονται για τα σενάρια περί Ντιμπάλα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά οι Ισπανοί δεν το βάζουν κάτω.

Πριν κάτι μήνες είχε δημιουργηθεί θέμα από τα ισπανικά δημοσιεύματα για συνάντηση του Πάουλο με τον Ντιέγκο Σιμεόνε προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Ατλέτικο.

Αμφότεροι είχαν επιβεβαιώσει τότε τη συνάντηση τους σε εστιατόριο της Μαδρίτης αλλά την είχαν χαρακτηρίσει τυχαία, αφού κάθονταν σε άλλα τραπέζια αρχικά. Οπως και να έχει, οι εξελίξεις δεν επιβεβαιώνουν τους Ισπανούς, οι οποίοι όμως δεν τα παρατάνε.


Αυτό φαίνεται από σημερινό δημοσίευμα του Don Balon -το οποίο... μαγεύει με τα ρεπορτάζ του για τη Γιουβέντους- το οποίο αναφέρει τα εξής: Ο Ντιμπάλα είπε στον Λιονέλ Μέσι ότι ήταν κοντά στην Ατλέτικο αλλά η απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν να παραμείνει του χάλασε τα σχέδια, με αποτέλεσμα τώρα να σκέφτεται τη μεταγραφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα σε μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Τσέλσι.


1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά γιατί βάζετε άρθρα του don balon; Το 100% των "ρεπορτάζ" του είναι μούφα. Την άλλη φορά είχε γράψει ότι ο Μεσσι πιέζει ώστε ο Ντυμπαλα να πάρει μεταγραφή στην Γιουναιντεντ. Τώρα ποιόν πίεζε και γιατί ήθελε να πάρει μεταγραφή ο Ντυμπαλα στην Γιουναιντεντ; Μόνο το don balon ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή