10 Ιουν 2018

Πώς γίνεται ο Μαντραγκόρα να κοστίζει 10 εκατ. ευρώ και ο κάθε Μπαρέλα 40 ή 50 εκατ. ευρώ;

Το διαβάσαμε στο άρθρο ενός Ιταλού και οπαδού της Γιουβέντους δημοσιογράφου και απλά το παραθέτουμε.

Στην περίοδο που βρισκόμαστε και με την σκουάντρα ατζούρα να έχει μείνει εκτός Μουντιάλ -μα πραγματικά ρε Βεντούρα, πώς το κατάφερες αυτό;- το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολούνται άπαντες στην Ιταλία είναι οι μεταγραφές.

Εχουν γραφτεί προς το παρόν, όχι μόνο για τη Γιούβε αλλά γενικά για όλες τις ομάδες, πάμπολλα σενάρια και θα γραφτούν ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Σε όλα αυτά, τελικά, υπάρχει μια κοινή συνισταμένη. Και μπορεί και να μην την προσέχαμε, αν δεν την έπαιρνε κάπου το μάτι μας, στο άρθρο ενός Γιουβεντίνου δημοσιογράφου σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Πώς γίνεται ο Μαντραγκόρα, για παράδειγμα, να κοστίζει λίγο περισσότερο από 10 εκατ. ευρώ και ο κάθε Μπαρέλα να παρουσιάζεται σαν ο παίκτης των 40 ή 50 εκατ. ευρώ;».


Αλήθεια, πώς γίνεται πάντα αυτό; Καταλαβαίνουμε ότι η μικρή ομάδα θα ζητήσει περισσότερα από όσα αξίζει ένα ταλέντο της, γιατί έτσι θα επιβιώσει, με τα λεφτά που θα πάρει, αλλά γιατί θα πρέπει οι δικοί μας να κοστίζουν πάντα 3 ή 4 φορές κάτω από αυτούς των άλλων;

Γιατί αν ο Μπαρέλα, για παράδειγμα, κοστίζει 40 ή 50 εκατ. ευρώ, τότε ειλικρινά θα έχει δίκιο ο Κλαούντιο Λοτίτο αν ζητήσει 200-230 για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου