30 Ιουν 2018

Αυτό το μεταγραφικό «μπαμ» θέλει ο κόσμος για να… ξεχάσει τις αυξήσεις στα διαρκείας

Τις αντιδράσεις για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχει ως πρώτο θέμα σήμερα η Tuttosport και γράφει προς τη διοίκηση: «Τότε δώστε μας τον Μιλίνκοβιτς».

Αυτό, ουσιαστικά, είναι το μήνυμα των τιφόζι με τις αντιδράσεις τους για την αύξηση 30% στις τιμές των διαρκείας σε σχέση με πέρυσι: Ρίξτε μια μεταγραφική βόμβα.

Και αυτή η μεταγραφική βόμβα, σύμφωνα όχι μόνο με την Tuttosport αλλά με το σύνολο του ιταλικού Τύπου σήμερα, πρέπει να είναι ο Σέρβος χαφ της Λάτσιο.

Μία μέρα μετά το πρώτο άνοιγμα του Σεργκέι προς τους μπιανκονέρι, τα ρεπορτάζ των ιταλικών εφημερίδων συνεχίζονται σήμερα και έχουν μια κοινή συνισταμένη: Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς θέλει τη Γιουβέντους, η Γιουβέντους θέλει τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, οπότε ο Μπέπε Μαρότα θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του.


Στο κάτω-κάτω, όπως έγραφε και η La Stampa των Ανιέλι χθες, αυτή η αύξηση μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο μόνο με ένα μεταγραφικό «μπαμ». Ας το κάνουν τότε, όπως γράφει και η Tuttosport στο πρωτοσέλιδο της...


3 σχόλια:

  1. Αν το μπαμ είναι ο Σαβιτς ζήτω που καηκαμε. Ο Βεράτι που έχει παρασταεειςναι ειναι μπαμ. Ο Σαβιτς όσο παιχταρας και αν είναι δεν έχει παραστάσεις ούτε σε μεγάλες διοργανώσεις, ούτε στο παγκόσμιο έδειξε κατι και στην τελική παιζει σε μία ομάδα πολύ κατώτερη από εμας. Στη πεμπρπ έκτη της Ιταλίας και για αυατ είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Ωραίο σανό ξεκινά και δεινει η διοίκηση. Φέρτε παίχτες μεγάλους. Παντα ειχαμε και ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

    FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια το εχω ξαναγραψει πολλες φορες...ΒΕΡΑΤΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΜΠΡΟΥΙΝ η κατι αναλογο στο καντρο που να ξερει πολυ μπαλα... Ο Μιλινκοβιτς δεν ειναι τιποτα το φοβερο,ειναι ψυλος και αργος..στο μουντιαλ δεν εκανε απολυτος τιποτα. Δεν αξιζει τοσα λεφτα. Περνεις πολυ καλυτερο με 90 μυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήδη στην Ιταλία μιλάνε για Ρονάλντο (σήμερα η Tutto Sport έχει ρεπορτάζ) και μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Τώρα, οι Μιλίνκοβιτς και λοιποί που ακούγονται δεν είναι για Γιούβε αλλά για Λάτσιο ή Ίντερ. Πάντως θα προτιμούσα τον Καβάνι, έναν πραγματικό φονιά, που ξέρει να δουλεύει για την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή