24 Ιουν 2018

Οι τρεις πιθανές 11άδες της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν

Με τη Γιουβέντους να έχει ανοιχτά διάφορα μεταγραφικά μέτωπα, η Tuttosport «βλέπει» τρεις διαφορετικές 11άδες για τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη, τα σενάρια είναι πολλά, το Μουντιάλ έχει ως συνέπεια οι ομάδες να μη βιάζονται να πουλήσουν και τα ιταλικά ΜΜΕ προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να γίνει και τι όχι.

Εξαίρεση, φυσικά, δεν αποτελεί η Tuttosport, η οποία παρουσιάζει σήμερα τρεις διαφορετικές Γιουβέντους για τη σεζόν 2018-19, αναλόγως το τι θα γίνει με πωλήσεις παικτών.


Περίπτωση Νο 1
Η πρώτη πιθανή 11άδα, η Rivoluzione 1, όπως την αναφέρει η εφημερίδα, είναι χωρίς τους Ρουγκάνι, Πιάνιτς, Ιγκουαΐν, αφού η εφημερίδα προσπαθεί να υποθέσει πως θα είναι σε μια τέτοια περίπτωση το αρχικό σχήμα. Πώς θα είναι; Μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία ακριβώς από πάνω.


Περίπτωση Νο 2
Η δεύτερη πιθανή 11άδα, η Rivoluzione 2, είναι χωρίς τους Αλεξ Σάντρο, Μπενάτια και Ιγκουαΐν, αφού η Tuttosport παίρνει το ενδεχόμενο να πουληθούν αυτοί οι τρεις και σε μια τέτοια περίπτωση η εφημερίδα βλέπει σαν πιθανή την 11άδα που βλέπεται στην παραπάνω φωτογραφία.


Περίπτωση Νο 3
Η τρίτη πιθανή 11άδα, η Rivoluzione 3, είναι χωρίς τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν, αφού με τόσα σενάρια που κυκλοφορούν για αφίξεις και αποχωρήσεις, η Tuttosport κάνει μια υπόθεση για το πώς μπορεί να είναι το αρχικό σχήμα και γενικά το ρόστερ αν πουληθούν οι δύο Αργεντίνοι επιθετικοί. Και αυτό που υποθέτει η εφημερίδα είναι αυτό που βλέπεται στην από πάνω φωτογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου