12 Ιουν 2018

Ο μικρός «θησαυρός» που κρύβει η Γιουβέντους στο ρόστερ της

Στον «θησαυρό» που μπορεί να πάρει η Γιουβέντους από κάποιους πιτσιρικάδες της, αναφέρεται η Gazzetta dello Sport.

Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του Μάρκο Πιάτσα ακούγεται συνεχώς, αφού παρουσιάζεται σαν σίγουρο αντάλλαγμα για κάποια μεταγραφή της Γιούβε.

Σύμφωνα με τη σημερινή Gazzetta dello Sport, στο Τορίνο σκέφτονται σοβαρά να βγάλουν προς πώληση τον Κροάτη και όχι προς δανεισμό, υπολογίζοντας να πάρουν γύρω στα 20 εκατ. ευρώ.

Αλλα τόσα, στα 15-20 εκατ. ευρώ, υπολογίζει η εφημερίδα ότι μπορούν να μπουν στο ταμείο από τον Μόιζε Κιν που αποτελεί στόχο της Αϊντχόφεν, ενώ το ρεπορτάζ της GdS αναφέρεται και στον Ρολάντο Μαντραγκόρα, ο οποίος κοστολογείται στα 15 εκατ. ευρώ.


Αν υπολογίσουμε και τα 12 εκατ. ευρώ που δίνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Αλμπέρτο Τσέρι, για τον οποίο η Γιούβε θα ήθελε 15, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Μπέπε Μαρότα μπορεί να βρει καλά λεφτά από παίκτες που πέρυσι δεν ήταν στο ρόστερ της ομάδας, ειδικά μετά τον δανεισμό του Πιάτσα στη Σάλκε τον Ιανουάριο. 


4 σχόλια:

  1. Φτηνά πάλι θα πουλήσουν. Άλλοι αυτούς θα τους πουλούσαν 50 τον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω μη καταντήσουμε σαν την Αρσεναλ με αυτή τη τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μπούμε στην λογική του πούλα.Δηλαδή να την πατήσουμε όπως την πάτησαν οι άλλοι και τους πιάναμε εμείς Κώτσους (βλ. Πογκμπά που τον πήραμε ελεύθερο και εισπράξαμε 100 χαρτιά) Επίσης Μανδραγόρα δεν γίνεται να στοιχίζει 15 εκ. την ώρα που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική και ο Μπαρέλλα που κρυφοκοιτάμε να κάνει 50 εκ. που παίζει ακόμα στην U 21.Και κάνω μια επισήμανση.Αυτή η ομάδα είναι δυνατή τόσα χρόνια γιατί μέσα της έχει το στοιχείο των ακαδημιών (βλ. Μαρκίζιο).Γιατί να μην κρατήσουμε τον Μανδραγόρα (φέρελπις,Ιταλός και από τα σπλάχνα) και να δώσουμε π.χ. κάτι Στουράρο κτλ. που δεν υπάρχουν???Ρόστερ μεγάλο θα χρειαστεί γιατί αν δείτε στο τέλος κάθε χρονιάς σε αυτή την επιτυχημένη τριετία η Γιούβε έφτανε στο τέλος (βλ. Τελικούς Τσ. λιγκ) γεμάτη κόπωση.Κράτα Μανδραγόρα μαζί με Μπετανκούρ και Πρινσιπίνο να έχεις μια εναλλακτική τριάδα για κάτι SPAL κτλ σούπερ.Όχι να παίξει 50 παιχνίδια πάλι ο Πιάνιτς και να γονατίσει.
    Βασική τριάδα χάφ: Πιάνιτς,Ματουιντί,και ένας εκ των Εμρέ Τσαν, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς,Πογκμπά
    Εναλλακτική τριάδα χάφ: Μαρκίζιο, Μανδραγόρα,Μπετανκούρ
    Πούλημα:Στουράρο (ανύπαρκτος) Κεντίρα (31 στα 32).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια επισήμανση φίλε Alessio, ο Μαντραγκορα δεν είναι από της Ακαδημίες μας, από την Τζένοα τον πήραμε. Κατά τ'άλλα συμφωνώ από το να τον ξεπουλήσουν ας τον κρατήσουν για βάθος και ποιος ξέρει ίσως μας βγει.

      Διαγραφή