Σελίδες

Οι δύο προτάσεις της Γιουβέντους που αρνήθηκε η Βαλένθια

Τη διαφωνία που υπάρχει ανάμεσα σε Γιουβέντους και Βαλένθια για τον Ζοάο Κανσέλο καταγράφει ο ιταλικός Τύπος.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ είναι υποψήφιος στόχος των μπιανκονέρι, οι οποίοι είναι σε συζητήσεις με τις «νυχτερίδες», χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία προς το παρόν.

Ο λόγος για αυτό είναι τα οικονομικά της Βαλένθια, η οποία πρέπει ως το τέλος του μήνα να βρει 40 εκατ. ευρώ για λόγους Financial Fair Play. Αυτό είναι και το ποσό που ζητάει από τη Γιούβε για τον Κανσέλο, με τους μπιανκονέρι να έχουν κάνει δύο προτάσεις ως τώρα.

Η πρώτη, γράφει η Gazzetta dello Sport, ήταν για δανεισμό με 5 εκατ. ευρώ και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για άλλα 35 και η δεύτερη για άμεση απόκτηση του με 15 εκατ. ευρώ και τον Μάρκο Πιάτσα. Η Βαλένθια, όμως, αρνήθηκε και τις δύο επειδή χρειάζεται λεφτά.


Οι συζητήσεις, πάντως, συνεχίζονται και τη λύση μπορεί να δώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θέλει τον Ροντρίγο, τον οποίο η Βαλένθια κοστολογεί ανάμεσα στα 60 και 80 εκατ. ευρώ. Αν η μεταγραφή γίνει, καταλήγουν οι Ιταλοί, οι «νυχτερίδες» θα βρουν τα λεφτά που θέλουν και θα απλοποιηθούν τα πράγματα για τη Γιούβε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...