17 Ιουν 2018

Αυτό είναι το σχέδιο της Γιουβέντους για τον Πιάτσα

Ο Μάρκο Πιάτσα είναι ήδη ένας από τους πρωταγωνιστές στα μεταγραφικά σενάρια της Γιουβέντους, η οποία δε θέλει να χάσει τον έλεγχο του παίκτη.

Εχουμε διαβάσει ότι θα παραχωρηθεί στη Λάτσιο στο πλαίσιο ενός μεγάλου deal για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, έχουμε διαβάσει ότι θα παραχωρηθεί στη Βαλένθια στο πλαίσιο της συμφωνίας για τον Ζοάο Κανσέλο, έχουμε διαβάσει ότι θα παραχωρηθεί στη Φιορεντίνα για να γίνει η δουλειά για τον Φεντερίκο Κιέζα.

Γενικά, για τον Πιάτσα έχουμε διαβάσει ότι μπορεί να πάει σε 4-5 διαφορετικές ομάδες, αλλά δεν έχουμε διαβάσει ότι μπορεί να παραμείνει στους μπιανκονέρι. Ενδεχόμενο που δεν αρέσει στους οπαδούς, οι οποίοι στηρίζουν τον Κροάτη εξτρέμ και πιστεύουν σε αυτόν.

Αυτό, όμως, το κάνει και η Γιούβε. Μπορεί με την πρώτη ανάγνωση να πιστεύει κάποιος ότι στο Τορίνο δεν έχουν πλέον πίστη στον Πιάτσα αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι, όπως προκύπτει από τα σημερινά ρεπορτάζ των Ιταλών.


Σύμφωνα με αυτά, η Γιουβέντους δε θέλει να δώσει δανεικό τον Πιάτσα κάπου αλλά με μεταγραφή, επειδή θέλει να μπουν λεφτά στο ταμείο και να χρηματοδοτήσει έτσι, όπως κάνει κάθε χρόνο, τις μεταγραφές της. Με μια υποσημείωση όμως...

Σε οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται για πώληση του Μάρκο, η Γιούβε -όπως γράφουν σήμερα οι Ιταλοί- θέτει ως όρο το να μπει στο συμβόλαιο και ρήτρα επαναγοράς του, προκειμένου να διατηρεί τον έλεγχο του παίκτη, ακόμη κι αν αυτός ανήκει αλλού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου