14 Ιουν 2018

Μια ανατροπή για τα ελληνικά δεδομένα μετά από τρία χρόνια που ενδιαφέρει όλους τους φίλους της Γιουβέντους

Μια ανατροπή με ελληνικό ενδιαφέρον για τους τιφόζι της Κυρίας είναι γεγονός.

Πλέον, μετά από τρία χρόνια, η Serie A αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Nova πήρε τα δικαιώματα του πάλαι ποτέ κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Ετσι, τη σεζόν 2018-19 ο φίλαθλος της Γιουβέντους στην Ελλάδα θα βλέπει τη μάχη για το 8ο σερί πρωτάθλημα μέσω της Nova και όχι στην Cosmote TV όπως γινόταν τις τελευταίες τρεις σεζόν.


Η Nova ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Serie A και οι ώρες των αγώνων είναι οι γνωστές: Σάββατο 16:00, 19:00 και 21:30, Κυριακή 13:30, 16:00, 19:00 και 21:30 καθώς και Δευτέρα στις 21:30. Ξεκίνημα στις 18 Αυγούστου.


1 σχόλιο:

  1. Χειρότερα δεν γινεται. Αναγκαστικά πρέπει να βάλεις σταθερό vodafone καινά πληρώνεις και νόβα χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα για πακέτο μόνο αθλητικών. Έλεος δλδ. Και οαραλληαπ να πληρώνεις και οτε γιατιδεν βρίσκεις άκρη με την καταγγελία ή να μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο για αθέτηση ωρών. Ωραία πράγματα με τους ξευτιλες. Ο ΟΤΕ δεν κατέβηκε καθόλου στην διεκδίκηση και έχει και την απαίτηση να τον πληρώνεις γιατι αυτός αποφασίζει για τα προγραμματα. Ωραίο κράτος ακόμα μια φιρα, ακομα και στα απλά. Μας κόβουν την αγαπημένη μας ομαδαγιατιο έτσι γουστάρουν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή