5 Ιουν 2018

Οι τελευταίες εξελίξεις με Μαρκίζιο, Νταρμιάν και Ντε Λιχτ

Για τη Μονακό που βάζει σε σκέψεις τον Μαρκίζιο, για τον Νταρμιάν που θέλει Γιουβέντους και για τα λεφτά που ζητάει ο Αγιαξ για τον Ντε Λιχτ, έκανε λόγο το Sky Italia.

Στη βραδινή ενημέρωση της Τρίτης για τα μεταγραφικά της Serie A, από τη μεταγραφική ομάδα του συνδρομητικού καναλιού, είχαμε φυσικά μια καταγραφή και των όποιων εξελίξεων στη Γιούβε.

Αφήνοντας στην άκρη λοιπόν την υπόθεση του Ματία Περίν, αφού υπάρχει πλέον συμφωνία σε όλα με την Τζένοα και η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη, στο Sky Italia ανέφεραν τα υπόλοιπα νέα, τα οποία είναι τα εξής...

- Τις τελευταίες ώρες η Μονακό δείχνει ενδιαφέρον για τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, χωρίς να έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη κίνηση προς τη Γιουβέντους. Ο Κλαούντιο φέρεται να μπαίνει σε σκέψεις για το ενδεχόμενο μετακίνησης στο Μόντε Κάρλο.


- Οι συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νταρμιάν συνεχίζονται, χωρίς να υπάρχει ακόμη συμφωνία. Η Γιούβε δίνει 13 εκατ. ευρώ, οι Αγγλοι ζητάνε 20, ο παίκτης έχει ενημερώσει τη Γιουνάιτεντ ότι θέλει να ντυθεί μπιανκονέρο και λογικά θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις τις προσεχείς ημέρες.

- Στη βόλτα που έκανε ο Ματίς Ντε Λιχτ στο Τορίνο, οι... ξεναγοί ήταν οι Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι. Ο νεαρός Ολλανδός αμυντικός εντυπωσιάστηκε από όσα είδε και ειδικά από το Allianz Stadium, αλλά η περίπτωση του δεν είναι και η πιο απλή, αφού ο Αγιαξ φέρεται να τον κοστολογεί στα 50 εκατ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου