7 Ιουν 2018

Τι γράφουν στη Φλωρεντία για πιθανή μεταγραφή του ταλαντούχου Κιέζα στη Γιούβε

Το όνομα του Φεντερίκο Κιέζα μπορεί και να απασχολήσει όντως πολύ τη Γιουβέντους το προσεχές διάστημα, αν δούμε τι γράφουν και στη Φλωρεντία.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου και ήδη απασχολεί αρκετές ομάδες εντός και εκτός Ιταλίας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, με δεδομένη την πώληση του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι πριν ένα χρόνο, η Φιορεντίνα δε θα συζητούσε το ενδεχόμενο πώλησης και του Κιέζα, ειδικά στη Γιούβε που πήρε και τον «Μπέρνα», αλλά μπορεί να γίνει τελικά.

Οπως γράφουν σήμερα ιστοσελίδες που είναι κοντά στους βιόλα και έχουν καλή ενημέρωση για θέματα που αφορούν την ομάδα τους, ο Μάρκο Πιάτσα αρέσει πολύ και οι άνθρωποι της Φιορεντίνα θα ήταν ικανοποιημένοι αν συμπεριλαμβανόταν ο Κροάτης στην πρόταση που ετοιμάζουν οι μπιανκονέρι για τον Κιέζα.


Με λίγα λόγια, από ό,τι λένε στη Φλωρεντία, υπάρχει όντως κινητικότητα από πλευράς Γιουβέντους για τον Κιέζα και μάλιστα η Φιορεντίνα φροντίζει να στέλνει και μηνύματα, μέσω των φιλικών της Μέσων, για το ποιον παίκτη θα ήθελε σαν αντάλλαγμα.  


2 σχόλια: