30 Ιουν 2018

«Ντροπή στη διοίκηση αλλά καλά τους κάνουν αφού πάντα χειροκροτούν και γλύφουν…»

Απογοήτευση αλλά και μεγάλα παράπονα προκαλεί στις τάξεις των οπαδών της Γιουβέντους, κυρίως σε αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο, η μεγάλη αύξηση των τιμών στα διαρκείας.

Η Κυρία θα ανακοινώσει την καμπάνια των διαρκείας στις 4 Ιουλίου αλλά έχουν κυκλοφορήσει οι τιμές, οι οποίες είναι αρκετά τσουχτερές, αυξημένες για μία ακόμη χρονιά.

Η Tuttosport προέτρεψε τους αναγνώστες της-οπαδούς της Γιουβέντους να καταθέσουν τη γνώμη τους. Οπως είναι φυσικό… 9,9 στα 10 σχόλια είναι επικριτικά.

Ας δούμε μερικά από αυτά…

«Είναι απλά ντροπιαστικό»

«Φέτος, έπειτα από 15 χρόνια που παίρνω πάντα διαρκείας, λέω... basta! Πριν 7 χρόνια στο Stadium το διαρκείας στην Curva έκανε 270 ευρώ, φέτος 540...».

«Η πραγματική διαμαρτυρία μας θα είναι να μην αγοράσουμε διαρκείας».


«Ντροπή στη διοίκηση, παίρνω διαρκείας 25 συνεχόμενα χρόνια και δεν έχουν φροντίσει ούτε καν το να υπάρχει μια πιο προνομιακή τιμή για όσους στηρίζουν πολλά χρόνια με αγορές διαρκείας».

«140 ευρώ κάνει το διαρκείας στο πέταλο της Μπάγερν, 350 στη Ρεάλ, 540 σε εμάς. Καλά τους κάνουν όμως, αφού πάντα χειροκροτούν, γλύφουν και λένε grazie padrone».

«30% αύξηση μέσα σε ένα χρόνο είναι εξοργιστικό, ειδικά από τη στιγμή που δεν κατακτήσαμε το Champions League. Η αλήθεια είναι ότι έκαναν ένα γήπεδο με τέτοια χωρητικότητα ώστε να είναι πάντα sold out και να μπορούν να ανεβάζουν τις τιμές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου