24 Ιουν 2018

Ο 27χρονος επιθετικός, με την απαγορευτική τιμή, που υποστηρίζουν πως απασχολεί τη Γιουβέντους

Ο τοπικός Τύπος της Βαλένθια δεν αρκείται στην επιβεβαίωση για την μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο αλλά στέλνει κι άλλον παίκτη στη Γιουβέντους.

Τα ιταλικά Μέσα θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τις «νυχτερίδες» σε ένα ποσό της τάξης των 38-40 εκατ. ευρώ και απλά πρέπει να τα βρουν, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμη και μέσα στο επόμενο 24ωρο, στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Τα ίδια γράφουν και οι Ισπανοί αλλά δε μένουν εκεί. Το προχωράνε κι άλλο το θέμα, υποστηρίζοντας ότι η Γιουβέντους έχει εκμεταλλευτεί την υπόθεση Κανσέλο για να μιλήσει με τη Βαλένθια για ακόμη έναν παίκτη. Ποιος είναι αυτός; Ο Ροδρίγο Μορένο.


Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό που γεννήθηκε στη Βραζιλία αλλά είναι... Ισπανός πλέον και έτσι παίρνει μέρος και στο Μουντιάλ. Για να βρεθεί εκεί βέβαια, χρειάστηκε να κάνει μια πολύ καλή σεζόν και την έκανε, βάζοντας 16 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα ύψους 120 εκατ. ευρώ, ποσό φυσικά που δε θα έδινε ποτέ η Γιουβέντους, με το Superdeporte, Μέσο της Βαλένθια, να υποστηρίζει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε να γίνει κι αυτός κάτοικος Τορίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου