18/06/2018

Μια άγνωστη ιστορία: Πώς ο Λίπι καθόρισε το μέλλον του Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους

Το ξέρετε ότι η ιστορία με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα μπορούσε να είχε γραφτεί εντελώς διαφορετικά αν δεν ήταν ο Μαρτσέλο Λίπι;

Ο ιστορικός αρχηγός της Γιουβέντους βρέθηκε χθες σε μια εκδήλωση κοντά στην περιοχή της Πάρμα και λογικό ήταν να ερωτηθεί για τους παρμέντσι, οι οποίοι επέστρεψαν στη Serie A.

Ο Ντελ Πιέρο έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτό που πέτυχε μετά τον υποβιβασμό στη Serie D το 2015 για οικονομικούς λόγους και στη συνέχεια θυμήθηκε ότι θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα.


«Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα της Primavera τη σεζόν 1993-94, πρώτη μου στο Τορίνο, είχε αρχίσει μια διαπραγμάτευση της Γιουβέντους με την Πάρμα για την πώληση μου εκεί», είπε αρχικά ο Αλεξ και πρόσθεσε...

«Τότε, όμως, ανέλαβε τη Γιούβε ο Λίπι και σταμάτησαν όλες οι συζητήσεις. Ετσι έμεινα στη Γιουβέντους και δεν πήγα στην Πάρμα, η οποία εκείνα τα χρόνια εξελίχθηκε στον Νο1 αντίπαλο μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.