29 Ιουν 2018

Το πρώτο άνοιγμα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στη Γιούβε

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κάνει ένα πρώτο άνοιγμα προς τη Γιουβέντους, την ώρα που ο Κλαούντιο Λοτίτο προσπαθεί να κρατήσει την τιμή πιο ψηλά από ό,τι πρέπει.

Ο Σέρβος χαφ είναι σε διακοπές πλέον αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ, όπου η αλήθεια είναι ότι -όπως και η ομάδα του συνολικά- δεν τα πήγε και πολύ καλά.

«Ολοι μιλούσαν για μένα καθημερινά, αλλά εγώ πήγα στο Μουντιάλ ως ένας νέος με μικρή εμπειρία. Στην εθνική, ούτως ή άλλως, είχα παίξει ελάχιστα ως τώρα, το ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα», είπε ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στη Gazzetta dello Sport για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη Γιούβε, με την εφημερίδα να εκλαμβάνει σαν άνοιγμα την απάντηση του.

«Κάθε μέρα διαβάζω σενάρια για το ποια ομάδα με θέλει. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα, ένα σπουδαίο κλαμπ, η κορυφή στην Ιταλία. Το βλέπεις από τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, την τροπαιοθήκη τους. Πέραν αυτού, ο αδερφός μου ζει στο Τορίνο, αν και δε ξέρω τι θα κάνει κι αυτός, αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα του. Θα δούμε, εξαρτάται από τη διοίκηση της Λάτσιο το τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Σεργκέι.


Και την ίδια ώρα που ο Σεργκέι μιλάει για τη Γιούβε και τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η επιθυμία του είναι να υπογράψει στους μπιανκονέρι, ο Λοτίτο προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι του: 110 εκατ. ευρώ συν τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ γράφει η Gazzetta dello Sport σήμερα ότι θα ζητήσει από τον Μπέπε Μαρότα, ο οποίος όμως παίζει υπομονετικά.

Οι τρελές προτάσεις που περίμενε ο Λοτίτο από ομάδες εκτός Ιταλίας δεν έχουν έρθει, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ψήνεται για τη Γιούβε και ο Μαρότα ξέρει ότι κάθε μέρα που περνάει χωρίς να προκύπτει πλειστηριασμός για τον Σέρβο, θα έχει ως αποτέλεσμα ο Λοτίτο να μειώνει τις απαιτήσεις του. Κι αν πέσει στα 80-90 εκατ. ευρώ, η Γιουβέντους θα είναι έτοιμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου