19 Ιουλ 2018

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γοδίν και την προφορική συμφωνία που λέγεται πως υπάρχει

Το όνομα του Ντιέγκο Γοδίν εξακολουθεί να συνδέεται με τη Γιουβέντους, χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός φέρεται εδώ και καιρό να αποτελεί στόχο των μπιανκονέρι, με τα αρχικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η Γιούβε θα έκανε κίνηση αν πουλούσε τον Μεχντί Μπενάτια.

Τώρα, από ό,τι καταλαβαίνουμε, περισσότερο παίζει να πουληθεί ο Ντανιέλε Ρουγκάνι παρά ο Μαροκινός, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον Γοδίν, αφού το όνομα του εξακολουθεί να γράφεται.

Την ίδια ώρα που γράφεται, όμως, ότι έχει προφορική συμφωνία με τη Γιουβέντους, γράφεται και ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να ισοφαρίσει την πρόταση των μπιανκονέρι, αφήνοντας από εκεί και πέρα τον παίκτη να αποφασίσει.


Το μπέρδεμα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο επειδή τα ρεπορτάζ γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είναι κυρίως ισπανικά και όχι ιταλικά, με τους Ιβηρες μία να λένε το ένα και μία το άλλο.

Οπως και να έχει, η δική μας εκτίμηση είναι η εξής: Αν η Ατλέτικο όντως προσφέρει στον Γοδίν τα χρήματα και τα χρόνια του συμβολαίου που του προσφέρει η Γιουβέντους, αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει να παραμείνει στη Μαδρίτη λόγω της πολύ δυνατής σχέσης που έχει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου