11 Ιουλ 2018

Δεν πανηγυρίζουν μόνο οι οπαδοί για τη μεταγραφή Κριστιάνο, πανηγυρίζουν και οι παίκτες!

Οι παίκτες της Γιουβέντους χαίρονται όπως οι οπαδοί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Μίραλεμ Πιάνιτς να κάνει like παντού.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου άσου έχει προκαλέσει ντελίριο, όπως γράφουν και οι Ιταλοί σήμερα, στις τάξεις των οπαδών της Γιούβε, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα με αυτή την κίνηση.

Κάπως έτσι το βλέπουν το θέμα και οι ποδοσφαιριστές, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους. Οι μπιανκονέρι, ενδεικτικά αναφέραμε το μήνυμα του Σάμι Κεντίρα χθες επειδή ήταν το πρώτο, υποδέχθηκαν τον Ρονάλντο μέσω των social media και το κλίμα στις τάξεις τους, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ, είναι όπως και αυτό των τιφόζι: Πανηγυρικό.


Δεν περνάει απαρατήρητη, άλλωστε, η κίνηση του Πιάνιτς να κάνει like... παντού σε ό,τι αφορούσε τον Κριστιάνο και τη Γιούβε, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.



Με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι οι μπιανκονέρι ανυπομονούν να γνωρίσουν τον νέο συμπαίκτη τους και να μπουν μαζί του στο γήπεδο. Με στόχο να κατακτήσουν τα πάντα!


1 σχόλιο:

  1. Με τέτοιες κινήσεις ευχαριστείς παίκτες και πλέον είσαι ελκυστικός για τους καλύτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή