10 Ιουλ 2018

Οι τρεις διαφορετικές 11άδες που μπορεί να παίξει ο Αλέγκρι με τον Τσαν

Ο Εμρέ Τσαν παρουσιάστηκε χθες επισήμως, είναι στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πλέον και η Γιουβέντους βλέπει τρεις διαφορετικές 11άδες με τον Γερμανό.

Η απόκτηση του είχε γίνει εμμονή στη Γιούβε, η οποία τον φλέρταρε επί ένα χρόνο. Από το περσινό καλοκαίρι άρχισαν τη δουλειά οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι με σκοπό να τον πείσουν να μην ανανεώσει με τη Λίβερπουλ και να υπογράψει στους μπιανκονέρι, όπως και έγινε.

Και τώρα που είναι παίκτης της Γιουβέντους, η Tuttosport εξηγεί, με τους σχετικούς πίνακες, πώς ο Τσαν μπορεί να προσφέρει τρεις τακτικές παραλλαγές στην ομάδα του Αλέγκρι. Ας δούμε ποιες είναι αυτές...


Με τον Τσαν αριστερά στο κέντρο
Η πρώτη 11άδα που δίνει η Tuttosport -με κόκκινα είναι οι παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και μπορεί να αποκτηθούν- είναι με τον Γερμανό αριστερά στην τριάδα των χαφ στο κέντρο και σύστημα 4-3-2-1.


Με τον Τσαν δεξιά στο κέντρο

Η δεύτερη 11άδα που παρουσιάζει η εφημερίδα είναι με τον Γερμανό δεξιά στην τριάδα του κέντρου και σύστημα 4-3-3.


Με τον Τσαν κέντρο
Η τρίτη 11άδα της Tuttosport είναι με σύστημα 4-2-3-1, στο οποίο ο Γερμανός χαφ επίσης μπορεί να ανταποκριθεί, έχοντας για παράδειγμα  δίπλα του τον Μπετανκούρ. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει σε αυτόν τον πίνακα η εφημερίδα, η οποία κάνει αλλαγές στα πρόσωπα από 11άδα σε 11άδα για να δείξει -όπως αντιλαμβάνεται κανείς- το βάθος στο ρόστερ της Γιουβέντους.


Ο Τσαν... στόπερ ή δεξί μπακ
Υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές, πάντως, στην τακτική της ομάδας με τον Γερμανό χαφ, τις οποίες η Tuttosport δεν αποτύπωσε σε κάποιον πίνακα. Τις αποτύπωσε στο... χαρτί όμως, αφού στο σημερινό φύλλο της, η εφημερίδα εξηγεί το πώς ο Τσαν μπορεί να δώσει λύσεις, αν χρειαστεί, τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός μπακ. Το τελευταίο σενάριο, αυτό του πλάγιου μπακ δηλαδή, καλό θα είναι να μη χρειαστεί να το δούμε αλλά, όπως και να έχει, αφού ο Εμρέ μπορεί να παίξει κι εκεί αν είναι ανάγκη, καλώς αναφέρθηκε από την Tuttosport.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου