13 Ιουλ 2018

Εφημερίδα της Ρώμης υποστηρίζει πως η Γιούβε πρόσφερε λεφτά και ένα παίκτη στη Λάτσιο για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, υπάρχει περίπτωση η Γιουβέντους να κινηθεί και για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς; Το γράψαμε και το αναλύσαμε αλλά προστέθηκε μία λεπτομέρεια.

Μέχρι και πριν δέκα μέρες το θέμα του Σέρβου χαφ έπαιζε δυνατά για τους μπιανκονέρι, χάρη και στις δηλώσεις του ίδιου ή του πατέρα του. Δηλώσεις που έδειχναν ότι επιθυμία του είναι να αφήσει τη Λάτσιο για να υπογράψει στη Γιούβε.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο και τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για αυτόν, προφανώς, κάνει πολύ δύσκολο το να γίνει κίνηση και για τον Σεργκέι. Παρ' όλα αυτά, η ρωμαϊκή Il Messaggero υποστηρίζει ότι η Γιούβε προσφέρει στον Κλαούντιο Λοτίτο ένα ποσό (δεν αναφέρεται ποιο είναι αυτό) συν τον Χουάν Κουαδράδο!


Ενδεχόμενη είσοδος του Κολομβιανού στην πρόταση θα έκανε σίγουρα τον πρόεδρο των λατσιάλι, τουλάχιστον με βάση τη λογική, να βλέπει με πολύ καλό μάτι την πρόταση των μπιανκονέρι, αλλά διαβάστε τώρα τι φέρεται να ζήτησε ο Λοτίτο από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς...

140 εκατ. ευρώ άμεσα ή 155 σε δόσεις. Και αναρωτιόμαστε ξανά: Είναι δυνατόν να δώσει η Γιουβέντους για τον Σέρβο χαφ περισσότερα -και μάλιστα πολλά περισσότερα- από ό,τι για τον CR7;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου