14 Ιουλ 2018

Αποτελεί «απειλή» ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την ηρεμία στα αποδυτήρια της Γιουβέντους;

Τα δύο πλεονεκτήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η κοινή νοοτροπία με τον Πάβελ Νέντβεντ, η σχέση με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Η Corriere dello Sport αναφέρεται στον Πορτογάλο και τα αποδυτήρια της Γιουβέντους.

Η είδηση ότι ο Κριστιάνο μπορεί να υπογράψει στη Γιουβέντους με συμβόλαιο που θα προβλέπει ετήσιες απολαβές στα 30 εκατ. ευρώ, προκάλεσε και τα πρώτα... περίεργα σχόλια: Πώς θα το δεχθούν οι νέοι συμπαίκτες του; Ποια θα είναι η στάση τους απέναντι του; Μήπως διαλύσει την μισθολογική κλίμακα της Γιούβε και γίνει πανικός;

Αν κρίνουμε από τις ως τώρα αντιδράσεις των παικτών, μάλλον ενθουσιασμένοι είναι που θα έχουν συμπαίκτη τον Ρονάλντο και θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους να κατακτήσουν το Champions League, παρά προβληματισμένοι για το συμβόλαιό του. Οι ίδιοι άλλωστε, έπειτα από κάθε ματς με τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, έλεγαν για το πώς οι Ρονάλντο και Μέσι είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους.

Πέρα από αυτό όμως, όπως αναφέρει σήμερα η Corriere dello Sport σε σχετικό κομμάτι της, υπάρχουν δύο κατηγορίες αστέρων που δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια: Αυτοί που κάνουν την ομάδα να νικάει και αυτοί που προπονούνται περισσότερο από τους υπόλοιπους. Ο CR7, συμπληρώνει η εφημερίδα, τα κάνει και τα δύο!

«Ο Κριστιάνο προπονείται πάντα, δεν σταματάει ποτέ. Ηταν ικανός να παραμείνει μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ για να κάνει τα πάντα, να προσέξει το σώμα του με κρυοθεραπεία κλπ, ενώ στο σπίτι τον περίμενε η Ιρίνα Σάικ. Αυτό που ενδιαφέρει τον Ρονάλντο δεν είναι τα λεφτά, αλλά το να είναι πάντα ο κορυφαίος», έχει πει ο Κάρλο Αντσελότι και αυτές τις δηλώσεις υπενθυμίζει στο σχετικό άρθρο της η Corriere dello Sport, η οποία αναφέρεται σε άλλα δύο πρόσωπα: Πάβελ Νέντβεντ και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.


Ο Πάβελ, αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, είναι αυτός που θα έχει από την πρώτη στιγμή, όπως προβλέπει η εφημερίδα, από κοντά τον Πορτογάλος, εξηγώντας του κάποια πράγματα. Η πρόβλεψη της Corriere dello Sport, μάλιστα, είναι ότι οι δυο τους θα χτίσουν μια πολύ δυνατή σχέση αφού ως ποδοσφαιριστής ο Νέντβεντ είχε την ίδια νοοτροπία με τον Κριστιάνο, πηγαίνοντας πρώτος στην προπόνηση και φεύγοντας τελευταίος. Μέχρι και την τελευταία του μέρα ως ποδοσφαιριστής.

Ο Αλεσάντρο, από την άλλη, υπήρξε πρότυπο του Ρονάλντο, έχουν εξαιρετικές σχέσεις και θα βοηθήσει κι αυτός, μέσα από τις συζητήσεις τους και τις συναντήσεις τους, να καταλάβει ο Ρονάλντο όσο το δυνατόν πιο σύντομα πώς λειτουργεί το πράγμα στη Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου