4 Ιουλ 2018

«Ξέρουμε τι σημαίνει ανεπιθύμητος, στην καλύτερη περίπτωση πελάτες, στη χειρότερη και αληθινή, αποδιοπομπαίος τράγος...»

Με μια ανακοίνωση χαμηλών τόνων και προσεχτικών εκφράσεων και καθόλου αυστηρή, ένα ιστορικό γκρουπ της Γιουβέντους επιχειρεί να βγει ξανά στο προσκήνιο.

Οι Viking της Γιούβε, ένας σύνδεσμος που απαγορεύεται να βρίσκεται στο γήπεδο, εντός ή εκτός, μιλάει για την αδικία που βιώνει μερίδα των οργανωμένων αλλά ρίχνουν και καρφιά για την οικονομική πολιτική της διοίκησης του Αντρέα Ανιέλι.

Για το κλαμπ του Μιλάνου το ζητούμενο είναι να επιστρέψει ξανά στην κερκίδα αλλά μιλάει για μια κερκίδα δίχως διαχωρισμούς και εγωισμούς. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτές τις ημέρες ειπώθηκαν, γράφτηκαν, σχολιάστηκαν τα πάντα, για θέματα οικονομικής  σημαίνουν πολλά για εκατομμύρια ανθρώπων. Είναι ανούσιο, αλλά πάντα υποχρεωτικό να υπογραμμίσουμε ότι συμφωνούμε σε οποιαδήποτε ειρηνική πρωτοβουλία για την υπεράσπιση των Γιουβεντίνων τιφόζι, μπροστά σε οποιαδήποτε αδικία εις βάρος τους από τη διοίκηση ή οποιονδήποτε άλλο.

Επειτα από δύο χρόνια παρενοχλήσεων, με απαγόρευση της δυνατότητας να απλώσουμε το δικό μας πανό VIKING, ΣΥΜΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΑ, ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ VIVERE ULTRAS, ξέρουμε τέλεια τι σημαίνει να θεωρείσαι ανεπιθύμητος, στην καλύτερη περίπτωση πελάτες, στη χειρότερη και αληθινή, να είσαι αποδιοπομπαίος τράγος...


Υποθέτουμε ότι η ελπίδα να το ξαναδούμε απλωμένο στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο, δε θα αποδειχθεί μάταιη. Πιστεύουμε ότι κάθε μάχη μπορούμε να τη νικήσουμε μαζί, για το κοινό ενδιαφέρον όλων των πλευρών της Γιουβεντίνικης τιφοζερία, από τα οργανωμένα γκρουπ, τα κλαμπ ως τους απλούς οπαδούς, χωρίς διαχωρισμούς σε ανόητες ομάδες ή με τραγικούς εγωισμούς.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση, αυτή η απλή ανακοίνωση, θα χρειαστεί στο μέλλον σε όλους... Γιατί κανείς δεν μένει πίσω... Κανείς δεν έμεινε μόνος...

Il Direttivo VIKING JUVE»


1 σχόλιο:

  1. Καμιά διαφορά με τίς πολιτικες παρατάξεις.
    Μια ζωή έξω από τα γήπεδα.
    Μακάρι όλα τα κλαμπ να τα κλείσουν .
    Και μετά δεν θα πέφτει καρφίτσα στα γήπεδα.
    Δεν είδα ποτέ στο ΝΒΑ Πανο κτλ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή