27 Ιουλ 2018

«Ακούγοντας τις δηλώσεις του Μαρότα για τον Μπονούτσι, στην ορολογία μας μεταφράζοντας ως εξής: "Εχω κλείσει τον παίκτη"»

Ο μάνατζερ του Ντανιέλε Ρουγκάνι είπε ότι ο Ιταλός αμυντικός θέλει να παίζει περισσότερο αν μείνει στη Γιουβέντους και είναι σχεδόν σίγουρος για την επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Ντάβιντε Τορκία μίλησε στο Radio Vecchia Signora για το θέμα του Ρουγκάνι που αποτελεί στόχο της Τσέλσι και είπε τα εξής...

Για το που βρίσκεται το θέμα: «Θα πω την αλήθεια, ο Σάρι εκτιμάει τον ποδοσφαιριστή, η Τσέλσι εγκρίνει την επένδυση που θέλει ο προπονητή της και έχει κάνει μια σημαντική πρόταση. Από την άλλη πλευρά η Γιουβέντους έχει κατηγορηματικά αρνηθεί αρκετές φορές να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρεί σημαντικό. Πάντα είναι ξεκάθαρη η Γιούβε. Από εκεί και πέρα, το ξέρουμε όλοι, στο ποδόσφαιρο όλα έχουν μια τιμή και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μία μέρα, όπως είναι αλήθεια ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αξιοποιηθεί όπως αξίζει. Αν υπάρχουν αρκετές προτάσεις για αυτόν, δεν μπορεί να κάνουν λάθος όλες αυτές οι ομάδες».

Για το αν ο Ρουγκάνι θέλει να παίζει περισσότερο: «Ναι, είναι λογικό να θέλει να παίξει περισσότερο από όλους, αλλά αυτό δείχνει καθαρή φιλοδοξία, δεν είναι κάτι κακό. Ο Ντανιέλε είναι χαρούμενος που είναι στη Γιουβέντους, θα ήθελε να μείνει άλλα δέκα χρόνια, νιώθει ότι έχει την ποιότητα, τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και την εμπειρία για να κάνει δέκα χρόνια στη Γιούβε όπως ο Κιελίνι, όπως ο Μπαρτσάλι. Φέτος παρουσιάστηκε καλά, είναι στην 4η σεζόν του».


Για τον ανταγωνισμό με τον Καλντάρα: «Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι ο Ντανιέλε ήρθε στη Γιουβέντους πριν τρία χρόνια και είχε μπροστά του τους Κιελίνι, Μπαρτσάλι και Μπονούτσι τρία χρόνια νεότερους, αλλά και πάλι κατάφερε να κάνει κάποιες συμμετοχές».

Για την υπόθεση Μπονούτσι: «Ακούγοντας τις δηλώσεις του Μαρότα, στην ορολογία μας μεταφράζοντας ως εξής: "Εχω κλείσει τον παίκτη". Αν ο Μπονούτσι είναι διατεθειμένος να κάνει μια οικονομική θυσία, οι δύο πλευρές μπορεί να έρθουν πιο κοντά. Δεν θα ήταν πρόβλημα το να συνυπάρξει με τον Καλντάρα, είναι δύο επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου