27 Ιουλ 2018

Λίγες φορές ένας παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Γιούβε τα έκανε τόσο χάλια

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον δικό του τρόπο φυσικά, έχει καταφέρει κάτι μοναδικό.

Ποδοσφαιριστές που να έχουν φορέσει τις φανέλες και της Γιουβέντους και της Μίλαν, έχουν υπάρξει κι άλλοι. Και λογικά θα υπάρξουν κι άλλοι στο μέλλον, ανάμεσα στις μεγάλες ιταλικές ομάδες, άλλωστε, δεν είναι ταμπού το να κάνουν deals.

Κανείς, όμως, δεν έχει βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση όσο ο Μπονούτσι και το εκπληκτικό είναι ότι όλο αυτό το έχει καταφέρει μόνος του. Ο Λεονάρντο έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες, βασικά, πέρυσι το καλοκαίρι κι ενώ προηγουμένως είχαν κυκλοφορήσει διάφορα για το τι μπορεί να έκανε στα αποδυτήρια του Κάρντιφ.

Αφήνοντας τα απ' έξω αυτά, αφού δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση, θα σταθούμε μόνο στο γεγονός ότι ο Μπονούτσι ήθελε να φύγει, έφυγε, ήθελε να πάει στη Μίλαν, πήγε και έγινε από την πρώτη μέρα αρχηγός της. Η στάση του από την πρώτη μέρα και η συμπεριφορά του μέσα στη σεζόν, ειδικά στο ματς του Τορίνο, έκανε τα πράγματα χειρότερα για αυτόν στις τάξεις των Γιουβεντίνων.


Τώρα, ο Μπονούτσι κατάφερε να κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον ίδιο και στο Μιλάνο. Αν κάνει κάποιος μια βόλτα στους λογαριασμούς του στα social media, θα δει υβριστικά σχόλια όχι μόνο από Γιουβεντίνους αλλά κι από Μιλανίστι. Οι οποίοι απορούν πώς είναι δυνατόν, έπειτα από όσα έχουν έρθει στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, να έχει ακόμη το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Περίπτωση ποδοσφαιριστή που να τα έχει κάνει όλα τόσο χάλια μέσα σε μόλις ένα χρόνο, δύσκολα μπορούμε να θυμηθούμε στο παρελθόν. Και μακάρι να μην ξαναδούμε στο μέλλον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου