12 Ιουλ 2018

«Με τον Κριστιάνο το Champions League είναι στόχος, αν και δεν πιστεύω ότι είναι και υποχρέωση να το κατακτήσεις»

Ο Ζοάο Κανσέλο παρουσιάστηκε επισήμως και μίλησε για τον Ρονάλντο, το Champions League, τις διαφορές Γιούβε-Ιντερ και τα λεφτά που κόστισε η μεταγραφή του.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Πορτογάλος δεξιός μπακ.

Για το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Ρονάλντο: «Θα είναι χαρά για όλους μας, είναι ο καλύτερος του κόσμου. Θα ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα, φέρνει τη νοοτροπία νικητή και ελπίζω να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια μαζί του. Η Γιουβέντους κυριαρχεί στην Ιταλία αυτά τα χρόνια και ελπίζω ότι ο Κριστιάνο θα βοηθήσει ώστε να συνεχιστεί αυτό. Φέρνει ποιότητα, με τον Κριστιάνο το Champions League είναι στόχος, αν και δεν πιστεύω ότι είναι και υποχρέωση να το κατακτήσεις. Υποχρέωση είναι να το διεκδικήσεις, γιατί στο Champions League παίζουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τη Γιουβέντους μέσα σε αυτές. Είναι ομάδες ανταγωνιστικές όλες, επιπέδου, αλλά σίγουρα είναι ένας σημαντικός στόχος. Οχι υποχρέωση, αλλά η Γιούβε έχει ως στόχο να κατακτήσει τα πάντα».

Για την Ιντερ: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό κλαμπ για μένα, με βοήθησε να ωριμάσω, να προσαρμοστώ στην Ιταλία, δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω. Το τελευταίο Ιντερ-Γιούβε ήταν το πιο όμορφο ματς, ως τώρα, της καριέρας μου».

Για το ποιος τον εντυπωσίαζε από τη Γιούβε ως αντίπαλος: «Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Ντάγκλας Κόστα, ο καθένας φέρνει κάτι σημαντικό στην ομάδα. Και οι αμυντικοί είναι πολύ καλοί, για παράδειγμα ο Κιελίνι».


Για τις διαφορές ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ιντερ: «Είναι δύο μεγάλα κλαμπ αλλά η Γιούβε κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό επέλεξα να έρθω εδώ, για να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Η Ιντερ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με σημαντική ιστορία, αλλά τώρα είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αυτής της οικογένειας. Και αυτά θα είναι τα χρώματα που θα υπερασπίζομαι πλέον».

Για τα 40 εκατ. ευρώ που κόστισε η μεταγραφή του: «Είναι μεγάλη ευθύνη το να ξέρω ότι δόθηκαν τόσα λεφτά για μένα, αλλά με τη δουλειά μου θα αποδείξω ότι αξίζω αυτά τα χρήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου