3 Ιουλ 2018

«Η Γιουβέντους έχει το ok του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Ρεάλ»

Ο διευθυντής της Marca μίλησε στο Sky Italia για το θέμα Ρονάλντο και Γιουβέντους, την ώρα που η ιστοσελίδα της μαδριλένικης εφημερίδας μιλάει με ποσά.

Η σημερινή αποκάλυψη της Marca, η οποία είναι το πιο έγκυρο Μέσο σε θέματα της Ρεάλ, έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το Sky Italia επικοινώνησε με τον Χουάν Ιγνάσιο Γκαγιάρδο, διευθυντή της μαδριλένικης εφημερίδας.

«Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Οι μπιανκονέρι έχουν το ok του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Ρεάλ για διάφορους λόγους», είπε αρχικά και πρόσθεσε αμέσως μετά...

«Πρώτα από όλα, το συμβόλαιο. Η Γιούβε προσφέρει περισσότερα από τη Ρεάλ. Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι στον Ρονάλντο αρέσει η ιδέα της μετακόμισης στο Τορίνο, θέλει να παίξει στην Ιταλία».


Ερωτηθείς, τέλος, για το αν όντως μπορεί να γίνει η μεταγραφή, ο Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίν απάντησε: «Ολα εξαρτώνται από τη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία έχει οριστεί στο ένα δισ. ευρώ, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι Κριστιάνο και Ρεάλ έχουν μια συμφωνία, η οποία προβλέπει ότι θα μπορεί να φύγει με 100-120 εκατ. ευρώ, αν το ζητήσει. Μένει να φανεί αν η Ρεάλ μπορεί να τον πουλήσει σε μια ομάδα που είναι άμεσος ανταγωνιστής στο Champions League».

Κι όσο ο διευθυντής της Marca τα έλεγε αυτά στο Sky Italia, στην ιστοσελίδα της μαδριλένικης εφημερίδας ανέβασαν κι άλλο ρεπορτάζ για το θέμα, γράφοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο -με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή- θα είναι παίκτης της Γιουβέντους τη νέα σεζόν, με συμβόλαιο ύψους 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο και με τη Ρεάλ να βάζει στο ταμείο της 100 εκατ. ευρώ ή κάτι παραπάνω (120) στο ταμείο της.

Για να δούμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου