17 Ιουλ 2018

Γιούβε και Ζιντάν πήραν θέση στη φημολογούμενη έλευση του Γάλλου στο Τορίνο

Οι Ισπανοί πήραν φόρα για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη Γιουβέντους, για να έρθουν οι ανεπίσημες διαψεύσεις.

Νωρίτερα αναφέραμε το δημοσίευμα του Libertad Digital, σύμφωνα με το οποίο ο Γάλλος θα είναι στους μπιανκονέρι από τον Οκτώβριο και θα δουλεύει μαζί με τον Φάμπιο Παράτιτσι.

Οι Ιταλοί αναπαρήγαγαν το δημοσίευμα χωρίς να το στηρίξουν κιόλας, για να ακολουθήσει νέο ισπανικό «χτύπημα»: Το ίδιο Μέσο υποστηρίζει ότι μαζί με τον Ζινεντίν θα έρθει στη Γιούβε και ο γιος του, ο τερματοφύλακας Λούκα Ζιντάν, ο οποίος γεννήθηκε στο Τορίνο το 1998.

Κάπου εκεί, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Tuttosport, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανεπίσημες διαψεύσεις -υπό την έννοια πως δεν είναι επίσημο σχόλιο αλλά διάψευση πηγών κοντά στο κλαμπ- τόσο η Γιουβέντους όσο και ο Ζιντάν μέσω του περιβάλλοντος του.


Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι Γιούβε και Ζιζού δεν μπορούν να συνεργαστούν ξανά. Αντιθέτως, πολλοί σε Ισπανία και Γαλλία, όπως είχαμε παρουσιάσει σε σχετικά θέματα μετά την αποχώρηση του από τη Ρεάλ, πιστεύουν ότι του χρόνου μπορεί να είναι ο προπονητής των μπιανκονέρι.


1 σχόλιο:

  1. Αρχές Οκτωβρίου,λίγες μέρες πριν το πρωτο ματς CL η Γιούβε παίζει εντός,σκοράρει νωρις και ο Μαξ αρχίζει να φωνάζει calma και πασουλες στην άμυνα κλασσικα.... Το ματς λήγει 1-0 και ο Ρονάλντο έξαλλος ζητάει ακρόαση από τον Αντρέα. Η αυτος που θελει 1-0 και συντηρηση ή εγώ..... Πριν το πρώτο ματς CL προπονητής ο Ζιζου.
    Τραβηγμενο αλλα αν δεν επικεντρώσει το παιχνίδι στον Κριστιάνο ο Μαξιμος θα το φάει το κεφάλι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή