6 Ιουλ 2018

Το σημαντικότερο κείμενο που γράφτηκε για την πιθανή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιούβε

«Ο Ρονάλντο ένα βήμα από τη Γιουβέντους», γράφει σήμερα η La Stampa, «Γιουβέντους-CR7, αντίστροφη μέτρηση» έγραψε χθες βράδυ ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Οι χθεσινές εξελίξεις, με τον Ζόρζε Μέντες να κάνει σαφή την επιθυμία του Κριστιάνο στη διοίκηση της Ρεάλ, φέρνει ακόμη πιο κοντά στη Γιούβε τον Πορτογάλο άσο. Σύμφωνα με την La Stampa, μάλιστα, η μεταγραφή θα πρέπει βασικά να θεωρείται σίγουρη.

Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι αναφέρεται σε όσα έγιναν χθες στη Μαδρίτη και τονίζει ότι οι μπιανκονέρι είναι έτοιμοι να κλείσουν τη μεταγραφή, από τη στιγμή που θα ενημερωθούν οριστικά ότι το ποσό αποδέσμευσης είναι στα 100 εκατ. ευρώ.

Εκτίμηση της La Stampa είναι ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ μπορεί να ζητήσει 150 εκατ. ευρώ για να πάρει τελικά 130, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ξεκάθαρα το εξής: Στη Γιουβέντους έχουν κάνει όλους τους υπολογισμούς, οικονομικά η μεταγραφή βγαίνει, άρα ακόμη κι αν ο Πέρεθ επιμένει για κάτι περισσότερο από 100 εκατ. ευρώ η μεταγραφή θα γίνει.

Η αξία και η σημασία του κειμένου της La Stampa είναι τεράστια καθώς για πρώτη φορά υπάρχει άμεση επιβεβαίωση από το περιβάλλον της Γιουβέντους για το θέμα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πριν λίγες ημέρες η ίδια εφημερίδα έγραφε πως οι οπαδοί θα πρέπει να κάνουν μια οικονομική θυσία για το Champions League, γνωρίζοντας μάλλον τι θα ακολουθήσει.


Στο ίδιο αισιόδοξο κλίμα είναι και το ρεπορτάζ του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, όπως αποτυπώθηκε στο σχετικό κομμάτι που ανέβασε στην ιστοσελίδα του αργά χθες το βράδυ. Σε αυτό, ο δημοσιογράφος του Sky Italia κάνει λόγο για αντίστροφη μέτρηση, τονίζοντας ότι στο Τορίνο περιμένουν την επιβεβαίωση από τον Ζόρζε Μέντες για τα 100 εκατ. ευρώ ως ποσό αποδέσμευσης.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, η Γιουβέντους θα καταθέσει επισήμως την πρόταση της στη Ρεάλ και θα αρχίσει να ετοιμάζει ταυτόχρονα του συμβόλαιο του Κριστιάνο. Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, δεν υπάρχει κάποια απόλυτη επιβεβαίωση ότι μπορεί να γίνει ταξίδι στη Μαδρίτη σήμερα -αυτό θα αποφασιστεί ανάλογα με το αν ο Πέρεθ κινηθεί γρήγορα ή το καθυστερήσει λίγο- αλλά υπάρχει επιβεβαίωση και σιγουριά για ένα πράγμα: Ο Ρονάλντο θέλει να υπογράψει στη Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου