17 Ιουλ 2018

«Μου άρεσε ήδη αυτό το κλαμπ, αλλά μετά από εκείνη τη στιγμή η Γιούβε μου άρεσε ακόμη περισσότερο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μίλησε μόνο στην επίσημη παρουσίαση του αλλά και στο Sky Italia, λέγοντας ωραία πράγματα.

Παραθέτουμε αυτούσια όσα είπε ο Πορτογάλος.

- Τα συναισθήματα σου την τελευταία φορά που βρέθηκες εδώ;
«Ηταν μια ξεχωριστή στιγμή, πέτυχα ένα σπουδαίο γκολ, κόντρα στην ομάδα που τώρα είναι η ομάδα μου, ήταν μια μοναδική στιγμή. Ηταν ένα ξεχωριστό γκολ που πάντα ήθελα να πετύχω στην καριέρα μου, δεν ήξερα ότι το μέλλον θα με έφερνε στην ομάδα κόντρα στην οποία θα το έβαζα. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια όμορφη στιγμή της καριέρας μου, θα παίξω στο καλύτερο ιταλικό κλαμπ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

- Τις επόμενες μέρες μετά από εκείνο το ματς, τι συνέβη στο μυαλό σου;
«Δε θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος. Οχι μόνο για τη νίκη, όχι μόνο επειδή είχα πετύχει ένα μεγάλο γκολ, αλλά επειδή η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν η αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι με χειροκρότησαν. Αυτό ήταν έκπληξη για μένα. Δεν το περίμενα. Μου άρεσε ήδη αυτό το κλαμπ, αλλά μετά από εκείνη τη στιγμή μου άρεσε ακόμη περισσότερο».

- Χωρίς εκείνο το γκολ θα ήσουν σήμερα εδώ;
«Νομίζω ναι, δεν ήταν εκείνο το γκολ που άλλαξε τα πράγματα. Οπως είπα, η Γιουβέντους είναι ένα πραγματικά σπουδαίο κλαμπ και μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ, σε αυτή τη μοναδική στιγμή για τη ζωή μου. Και δε νομίζω πως ήταν για εκείνο το γκολ, αν και σίγουρα οι μικρές λεπτομέρειες βοηθάνε και κάνουν και τη διαφορά. Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο, στους οπαδούς και σε όσους δουλεύουν σε αυτό το κλαμπ για αυτή την ευκαιρία που μου δίνουν».

- Υπήρξε μια καθοριστική στιγμή στην υπόθεση, όταν ο Αντρέα Ανιέλι ήρθε στο Costa Navarino.
«Ετσι έγιναν τα πράγματα, με φυσικό τρόπο. Μιλούσα με τον μάνατζερ μου που με ενημέρωνε για το πώς πήγαιναν τα πράγματα και πήγαιναν καλά. Είχα πει στον μάνατζερ μου ότι αν αφήσω τη Ρεάλ, το μόνο κλαμπ στο οποίο θα ήθελα να παίξω θα ήταν η Γιουβέντους».


- Μιλήσατε για το Champions League; Γιατί οι τιφόζι της Γιουβέντους σου ζήτησαν αμέσως αυτό το πράγμα, στην πρώτη σου μέρα ως μπιανκονέρο.
«Δε βλέπω το Champions League σαν εμμονή, τα πράγματα συμβαίνουν με φυσικό τρόπο. Μια ποδοσφαιρική ομάδα έχει πολλούς παίκτες και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η νίκη σε μια διοργάνωση. Οπως μου είπε ο πρόεδρος, δεν είναι μια εμμονή αλλά ένας στόχος. Θέλω σε αυτά τα τέσσερα χρόνια να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το Champions League. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είναι πιθανό».

- Ο Ζιντάν σου είπε τίποτα για αυτή την ομάδα; Εσύ τον ρώτησες για οτιδήποτε;
«Οχι, δεν μίλησα μαζί του, δε χρειαζόταν να μου πει κάποιος πόσο δυνατή είναι η Γιουβέντους. Ολος ο κόσμος το ξέρει, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πάει δύο φορές στον τελικό του Champions League, τα τελευταία επτά χρόνια έχει κατακτήσει επτά φορές το πρωτάθλημα, είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ του κόσμου. Δε χρειαζόταν να μου το πει κανείς, ξέρω τη δύναμη της Γιουβέντους. Γι' αυτό επαναλαμβάνω ακόμη μία φορά ότι είμαι πολύ ευγνώμων στη Γιουβέντους που μου έδωσε τη δυνατότητα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και την υποστήριξη, χθες και σήμερα. Είναι μια χαρούμενη στιγμή της ζωής μου, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δίνω το μάξιμουμ για να βοηθάω την ομάδα και θα ήθελα να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια μαζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου