6 Ιουλ 2018

Τι ζητάει ο πρόεδρος της Ρεάλ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον αφήσει να φύγει για τη Γιούβε

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο Ρονάλντο έχει δώσει τον λόγο του στον Ανιέλι και θα τον τιμήσει, ενώ αναφέρουν τι του ζητάει η Ρεάλ για να τον αποδεσμεύσει με 100 εκατ. ευρώ.

Ο Ζόρζε Μέντες, τελικά, έκανε σαφές στον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι επιθυμία του Κριστιάνο είναι να αφήσει τη Ρεάλ και να υπογράψει στη Γιουβέντους, με την Marca να αναφέρει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της ότι ο Πορτογάλος έχει δώσει τον λόγο του στον Αντρέα Ανιέλι και σκοπεύει να τον τηρήσει.

Τα ισπανικά ΜΜΕ, μαδριλένικα και καταλανικά, θεωρούν πλέον δεδομένη τη μεταγραφή στη Γιούβε και περιμένουν απλά να δουν ποια θα είναι η μέρα που θα οριστικοποιηθεί. Για να συμβεί αυτό, ως γνωστόν, θα πρέπει ο Πέρεθ να τηρήσει τη συμφωνία κυρίων με τον Ζόρζε Μέντες για αποδέσμευση με 100 εκατ. ευρώ και ζητάει κάτι για να γίνει αυτό.


Ο πρόεδρος της Ρεάλ, όπως γράφουν οι Ισπανοί, θέλει μια δημόσια τοποθέτηση του CR7, στην οποία θα ξεκαθαρίζει ότι είναι δική του επιθυμία να αποχωρήσει για μια νέα πρόκληση και όχι θέμα χρημάτων και γενικά Πέρεθ. Ουσιαστικά, όπως λένε και οι Ιταλοί, θέλει από τον Ρονάλντο να πει όσα είπε πάνω-κάτω χθες ο μάνατζερ του, ώστε να μη χρεωθεί ο Πέρεθ την αποχώρηση του και ενώ έχει ήδη αποχωρήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου