26 Ιουλ 2018

Αυτή θα είναι η πρόταση της Γιούβε στη Λάτσιο για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αν φύγει ο Πιάνιτς

Το όνομα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αρχίζει να ακούγεται ξανά για τη Γιουβέντους, όπως ακούγεται και η πρόταση που μπορεί να γίνει.

Ο Σέρβος χαφ της Λάτσιο είχε εξαφανιστεί από την επικαιρότητα των μπιανκονέρι εκείνο το 10ήμερο που όλοι ασχολούνταν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τώρα επανέρχεται σιγά-σιγά.

Κάποιες αναφορές υπήρχαν πριν δύο μέρες, όπως είχαμε γράψει, και σήμερα παίρνουν σειρά οι La Repubblica και Corriere della Sera με νέα ρεπορτάζ. Τα οποία, πάντως, έχουν μια κοινή συνισταμένη: Η Γιούβε θα κάνει ντου για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αν βρεθεί ομάδα να της δώσει 80-100 εκατ. ευρώ για τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι στο Τορίνο θέλουν την παραμονή του Πιάνιτς αλλά έχουν πάντα ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Σέρβου χαφ για να είναι προετοιμασμένοι για όλα.


Και αν υποθέσουμε ότι όντως ο Μίραλεμ θα πουληθεί, τότε η πρόταση που γράφουν οι δύο εφημερίδες ότι θα κάνει η Γιουβέντους στη Λάτσιο είναι η εξής: 90 εκατ. ευρώ συν τον Μάρκο Πιάτσα.

Οπως και να έχει, θα δούμε τις προσεχείς ημέρες τι μπορεί να γίνει και τι όχι. Για τον Πιάτσα πάντως, να προσθέσουμε ότι υπάρχουν και σενάρια που τον θέλουν να παραχωρείται στη Μίλαν, αν οι ροσονέρι παραχωρήσουν τον Σούσο στη Ρόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου