26 Ιουλ 2018

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μίλαν αποκαλύπτει πως ξεκίνησε το θέμα επιστροφής Μπονούτσι

Γιουβέντους και Μίλαν δε συμφωνούν στις συζητήσεις για το θέμα του Λεονάρντο Μπονούτσι, όπως προκύπτει από Μιλάνο.

Οι ροσονέρι παρουσίασαν επισήμως τον Λεονάρντο ως νέο τεχνικό διευθυντή και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν την υπόθεση Μπονούτσι και τις συναντήσεις με τους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι, για να δώσει την εξής απάντηση.

«Δεν συνάντησα μόνο τη Γιουβέντους αλλά και άλλους, γιατί ανέλαβα καθυστερημένα και πρέπει να βιαστούμε. Είναι προφανές, πάντως, ότι είμαστε δεσμευμένοι με το Financial Fair Play, οπότε οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι έξυπνες. Το θέμα του Λεονάρντο Μπονούτσι έχει δημιουργηθεί από μια δική του επιθυμία, την οποία έχει εκφράσει. Αν μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία, η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα. Αν δεν μπορέσουμε, δε θα το κάνουμε».


Από την απάντηση του Λεονάρντο είναι προφανές ότι προς το παρόν υπάρχουν δυσκολίες στο να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες, αφού ο Βραζιλιάνος αμέσως μετά μάλλον έκλεισε το θέμα Ιγκουαΐν, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες. Αρα, πάμε στο άλλο σενάριο, το οποίο λέει ότι η Μίλαν θέλει να συμπεριληφθεί ο Ματία Καλντάρα στο deal για τον Μπονούτσι αλλά η Γιουβέντους δε θέλει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου