Σελίδες

Την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο στη Ρεάλ που θα καθορίσει τα πάντα

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο στη Ρεάλ για την Τρίτη, λογικά για να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Τρίτη είναι μια μέρα που έχουν δείξει οι Ιταλοί ως πολύ πιθανή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου στη Γιουβέντους και φαίνεται ότι όντως θα υπάρξουν εξελίξεις εκείνη την ημέρα.

Ο Πέρεθ, όπως γράφουν οι Ισπανοί, συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο για την Τρίτη και άπαντες πιστεύουν ότι σε αυτό ο πρόεδρος της Ρεάλ θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για την απόφαση του Κριστιάνο να φύγει.


Την ίδια ώρα, ο υποδιευθυντής της Marca, Χεσούς Σάντσεθ, μιλώντας για το θέμα στο Sky Italia είπε: «Το θέμα δεν είναι αν θα φύγει ή όχι ο Κριστιάνο. Θα φύγει, είναι σίγουρο. Θα πάει στη Γιουβέντους, σίγουρο είναι κι αυτό, αφού υπάρχει συμφωνία σε όλα. Το μοναδικό θέμα είναι με ποιο τρόπο θα φύγει από τη Ρεάλ, θα πρέπει να συμφωνήσουν σε αυτό παίκτης και κλαμπ. Ο Πέρεθ θέλει να πάρει την ευθύνη δημοσίως ο ποδοσφαιριστής αλλά ο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή δε θέλει να μιλήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...