Σελίδες

Corriere della Sera: Το τέλος μιας σχέσης πλησιάζει…

Το τέλος της σχέσης του Κλαούντιο Μαρκίζιο με τη Γιουβέντους προαναγγέλει σήμερα η Corriere della Sera.

Το θέμα του Ιταλού χαφ παραμένει ανοιχτό, όπως είχε πει και ο ίδιος σε δηλώσεις του πριν λίγες εβδομάδες, αφού αναμένεται να τα πει σύντομα από κοντά με τον Μπέπε Μαρότα.

Ο Μαρκίζιο έλεγε, στις δηλώσεις που προαναφέραμε, ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Γιούβε -με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2020- και ότι είναι αισιόδοξος ότι αυτό θα γίνει, αλλά σημερινό ρεπορτάζ κάνει λόγο για «διαζύγιο».

Συγκεκριμένα, η Corriere della Sera γράφει σήμερα ότι έπειτα από πολλή σκέψη ο Κλαούντιο κατέληξε στην απόφαση να ζητήσει την αποχώρηση του, αφού αντιλαμβάνεται ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι όλο και λιγότερος.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η λύση του συμβολαίου θα είναι κοινή συναινέσει, με τη Γιουβέντους να αφήνει ελεύθερο τον Μαρκίζιο και να μη ζητάει οικονομικό αντάλλαγμα για την παραχώρηση του, αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά του αυτές τις... δεκαετίες (από μικρό παιδί στις ακαδημίες) στο κλαμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...