10 Ιουλ 2018

Ο Ανιέλι ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει ο ίδιος την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ολα τα ρεπορτάζ από Ιταλία και Ισπανία συμφωνούν σε ένα πράγμα: Υπάρχει οριστικό deal Γιουβέντους-Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν ήθελαν τον Ζόρζε Μέντες να αναχωρεί από τη Μαδρίτη με κατεύθυνση -κι αυτός- την Καλαμάτα, όπου είναι ήδη ο Αντρέα Ανιέλι και φυσικά ο Πορτογάλος άσος. Αυτό έφερε νέα κινητοποίηση και ακολούθησαν ρεπορτάζ που παρουσιάζουν πλέον σαν κλεισμένη οριστικά τη μεταγραφή!

Η Marca γράφει στην ιστοσελίδα της ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποδέχεται το ποσό των 100 εκατ. ευρώ και αναφέρει ότι το ταξίδι του Ανιέλι στην Καλαμάτα έγινε έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ρεάλ.

Την ίδια ώρα, το Sky Italia και ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρουν σε νεότερο ρεπορτάζ, πριν λίγα λεπτά, ότι το τελευταίο «εμπόδιο» ξεπεράστηκε: Ο Ζόρζε Μέντες ενημέρωσε τον Μπέπε Μαρότα ότι ο Πέρεθ δέχεται τα 100 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί προφορικά και τις επόμενες ώρες η Γιουβέντους θα κάνει και επισήμως την πρόταση.


Ανιέλι και Ρονάλντο, αναφέρουν τα ισπανικά και ιταλικά ρεπορτάζ, θα συναντηθούν και ο Πορτογάλος θα βάλει εκεί την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, η οποία μπορεί να ανακοινώσει τη μεταγραφή ανά πάσα στιγμή.

Οι Ισπανοί γράφουν ότι μπορεί να είναι και απόψε, το Sky Italia και ο Ντι Μάρτζιο λένε ότι μπορεί να χρειαστούν, για κάποια διαδικαστικά θέματα, δύο μέρες.

Η ουσία όμως δεν αλλάζει: Απομένει μόνο η ανακοίνωση για να είναι και επισήμως παίκτης της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου