15 Ιουλ 2018

Ολοι ψάχνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν τον βρίσκουν, ο Ανιέλι πρέπει να τον έχει… μαντρώσει στην περιοχή Mandria

Οπαδοί και δημοσιογράφοι ψάχνουν σε όλη την πόλη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όμως μπορεί να «κρύβεται» σε βίλα της οικογένειας Ανιέλι.

Ο Πορτογάλος, σε συνεννόηση με τη Γιουβέντους, έπιασε στον ύπνο τους πάντες με την άφιξη του απόγευμα Κυριακής αντί για πρωί Δευτέρας, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει ακόμη πιο νωρίς ο συναγερμός.

«Ο Κριστιάνο είναι στην πόλη», είναι αυτό που λένε όλοι στο Τορίνο, όπως διαβάζουμε σε ιταλικές ιστοσελίδες, με τους πάντες, οπαδούς και δημοσιογράφους, να προσπαθούν να ανακαλύψουν που μπορεί να βρίσκεται.

Με τη Γιουβέντους να έχει κλείσει μια πτέρυγα του ξενοδοχείου Golden Palace για τον Ζόρζε Μέντες και τους συνεργάτες του, ενόψει της αυριανής επίσημης παρουσίασης του CR7, κόσμος μαζεύτηκε εκεί αρχικά αλλά υπάρχει και σε άλλα σημεία της πόλης.

Οπως διαβάζουμε σε ιταλικά σάιτ, κάποιοι υποστηρίζουν ότι είδαν τον Μέντες με ανθρώπους της οικογένειας του Ρονάλντο στο ξενοδοχείο Turin Palace, αλλά κανείς δεν έχει δει πουθενά τον Ρονάλντο.


Ετσι, οι νέες φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη, είναι ότι ο Πορτογάλος και η σύντροφος του βρίσκονται στη Mandria, περιοχή στους λόφους του Τορίνο, όπου μένει ο Αντρέα Ανιέλι, ο Πάβελ Νέντβεντ καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας Ανιέλι.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Mandria θεωρείται ουσιαστικά... ιδιωτική περιοχή, αφού η ασφάλεια της οικογένειας Ανιέλι απαγορεύει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε δεν είναι καλεσμένος της οικογένειας.

Αρα, αν όντως ο Κριστιάνο είναι εκεί, δεν πρόκειται να τον δει κανείς πριν την αυριανή μέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου